Video pakketten

Voor ieder budget en elke wens hebben we een animatievideo pakket dat past. Hiervoor heb je de keuze uit 3 2D animatievideo pakketten: Brons, Zilver en Goud. Het verschil tussen de 3 pakketten zit hem in de mate van maatwerk animaties en dus de productie uren welke in de video gaan zitten. Ontdek hieronder meer over de verschillende mogelijkheden per pakket en welke het beste bij jouw video project past.

Ben je op zoek naar een 3D explainer video? Dan is ons diamanten pakket de juiste keuze. 

Of ga voor de hybride explainer video variant waarin we echte beelden (live action) combineren met animaties zoals de NOSop3 explainer video’s.

2D Cartoon animatievideo - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

Brons

Met ons bronzen video pakket kies je voor een animatievideo in een speelse cartoonstijl. Binnen dit pakket is het mogelijk om Huisstijl kleuren, logo’s en eigen iconen te integreren. Het bronzen video pakket is ideaal voor kleine budgetten en onze voordeligste keuze. 

Zilveren animatievideo Vaqat 3 - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen over Zilveren animatievideo Vaqat 3 - EVA Explainer Video Agency

Zilver

Met het zilveren video pakket ga je voor een animatievideo waarin jouw huisstijl volledig geïntegreerd wordt. We gebruiken flexibele semi-maatwerk animaties die passen bij jouw design wensen. 
Dit pakket is het populairst onder onze klanten.

Gouden animatievideo DPG Media - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen over Gouden animatievideo DPG Media - EVA Explainer Video Agency

Goud

Het gouden animatievideo pakket is perfect als je op zoek bent naar een volledig op maat gemaakte 2D animatievideo. 100% geïntegreerde huisstijl maar daarnaast worden ook alle karakters en andere elementen volledig custom gemaakt.

3D Diamant animatievideo ECO3 - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen over 3D Diamant animatievideo ECO3 - EVA Explainer Video Agency

Diamant (3D)

Het diamanten animatievideo pakket is de keuze als je een 3D video wilt laten maken. Volledig custom met alle aandacht voor (technische) details, zowel in het voortraject als in de uitvoering. 

Hybride explainer video - NOS op 3 stijl - Trustoo - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen over Hybride explainer video - NOS op 3 stijl - Trustoo - EVA Explainer Video Agency

Hybride video (NOSop3 stijl)

Geïnspireerd door de NOS op 3 explainers is dit onze hybride explainer video. Hiermee combineer je het beste van 2 werelden: Het versterken van een uitleg door middel van animaties en de persoonlijke benadering van live action of echte beelden video.

Hulp nodig of heb je vragen?

 Neem contact met ons op dan denken we even met je mee!

Telefoon
Email
WhatsApp