Animatie explainer video's voor trainingen

Het is ontzettend belangrijk dat jouw team zich altijd kan blijven ontwikkelen. Hiervoor bestaan verschillende mogelijkheden, maar wat werkt het beste? Op de traditionele wijze ben je als bedrijf al gauw duizenden euro’s kwijt aan het inhuren van trainingspersoneel en een geschikte trainingsruimte. En dan is het nog altijd maar afwachten of het een waardevolle training is, omdat je geen controle hebt over de exacte inhoud van de training. De oplossing hiervoor is een Training video!

Voorbeelden van explainer video's voor trainingen

Hieronder een aantal voorbeelden van training explainer video’s.

TIP Group

Explainer video agency Interactieve video TIP Group 1
Video afspelen

Digital Trust Center / Rijksoverheid

DTC Animatievideo Use Case EVA Explainer Video Agency (2)
Video afspelen

Valantic

Hybride explainer video Valantic Hyperpersonalisatie 3 - NOS op 3 stijl - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

Watson Excellent Operations

Business animatievideo Watson Excellent Operations - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

Ask Expertise

Motion Graphics animatievideo Ask Expertise 2 - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen
Animatie explainer video's Voor dienstverlening

Wat is een training explainer video?

Een Training video voorziet jouw team of doelgroep binnen een aantal minuten van een effectieve training waardoor de kennis binnen of over jouw bedrijf vergroot wordt.

Voordelen van een training explainer animatievideo

Voordelen van een training explainer video

Voordelen van een training explainer animatievideo - meer professionele uitstraling
Professionele uitstraling

Met een Training video maak jij meteen een goede indruk op nieuwe werknemers. Dit geeft hen vertrouwen in jouw bedrijf, waardoor zij zich met enthousiasme en (hopelijk) voor de lange termijn zullen verbinden aan jouw bedrijf.

Voordelen van een training explainer animatievideo - handige hulp
Handige hulp

Een video is een handige manier om jouw team te trainen op welk vlak dan ook. Niet alleen is het informatief, maar ook ontzettend vermakelijk om naar te kijken. Hierdoor is het gehele team enthousiast om deel te nemen aan de trainingen, waardoor het algemene kennisniveau van jouw team gemakkelijk en consistent wordt opgeschroefd.

Voordelen van een training explainer animatievideo - meer controle en efficientie
Meer controle en efficiëntie

Zonder een video zou je voor iedere training externe of interne trainers moeten inschakelen, waar natuurlijk herhaaldelijk veel kosten aan zijn verbonden. Ook loop je daarmee het risico dat de informatie bij iedere training op verschillende manieren wordt overgebracht. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en kan worden voorkomen met een Training video. Met een Training video heb jij te allen tijde controle over de exacte inhoud van de training. Dit betekent dat de informatie op uniforme wijze wordt overgebracht op iedereen die de training vandaag, maar bijvoorbeeld ook over drie weken volgt. Daarnaast heeft jouw team de mogelijkheid om de Training video op ieder gewenst moment terug te kijken. Handig, toch?

Waarom een training explainer video?

Met een Training video is jouw team altijd op de hoogte van bijvoorbeeld nieuwe tools, processen of de bedrijfscultuur. Ongeacht waar de training precies voor is bedoeld, staat het al vast dat het door middel van video super effectief en vermakelijk tegelijkertijd is. Uit onderzoek is gebleken dat de informatie 75% sneller wordt opgenomen, doordat het verpakt is in een audiovisueel jasje met een pakkende video.

Wat kost een dienstverlening
explainer video?

Wij begrijpen dat het fijn is om vooraf precies te weten waar je aan toe bent qua kosten. Daarom zijn de tarieven bij EVA heel transparant. We werken met all-in prijzen, zonder onverwachte kosten achteraf of addertjes onder het gras. Wil je weten wat jouw training explainer video gaat kosten? Klik dan hier of vraag via de button hieronder een offerte aan. 

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Vraag offerte aan

Tel: +31 (0)20 261 24 89 | eva@explainervideoagency.nl

Telefoon
Email
WhatsApp