Animatie explainer video's voor dienstverlening

Je biedt waardevolle diensten aan en hebt een website waarop jouw diensten beschreven staan. Dit betekent dat iedere potentiële klant aanzienlijk wat tijd moet investeren om alle informatie op jouw website te lezen en te begrijpen. Met alle afleidingen in het dagelijks leven, is de kans groot dat de aandacht tijdens het lezen afdwaalt en dat de klant uiteindelijk niet tot een aankoop overgaat. Dit is ontzettend jammer natuurlijk en kan heel makkelijk voorkomen worden! De oplossing hiervoor is een Dienstverlening explainer video.

Voorbeelden van explainer video's voor dienstverlening

Hieronder een aantal voorbeelden van explainer video’s voor dienstverleners.

Circular Clarity

Circular Clarity Animatievideo Use Case EVA Explainer Video Agency (3)
Video afspelen

Harvest House

Schermafbeelding 2023-08-14 092513
Video afspelen

Pon Power

Schermafbeelding 2023-06-08 111244
Video afspelen

OKV

Schermafbeelding 2023-06-01 095216
Video afspelen

DAEN Mobility

Zilver pakket animatievideo Prolock - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

HousingNet

2D Cartoon animatievideo HousingNet - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen
Animatie explainer video's Voor dienstverlening

Wat is een Dienstverlening explainer video?

Een Dienstverlening explainer video legt binnen een mum van tijd uit wat voor diensten jij verricht en wat jouw toegevoegde waarde hierin is.

Natuurlijk zoomen we hier vooral in op de ‘problemen’ die jij met jouw dienstverlening oplost voor jouw klanten. We gaan dus niet zomaar vertellen over jouw diensten, maar doen dit vanuit het oogpunt van jouw klant. Verschillende voorbeelden hiervan zijn hierboven te vinden.

Voordelen van een dienstverlening explainer animatievideo

Voordelen van een dienstverlening explainer video

Animatie explainer video's Voor dienstverlening - meer naamsbekendheid
Meer naamsbekendheid

Een Dienstverlening explainer video leent zich er bij uitstek voor om gedeeld te worden op social media. Niet alleen heb jij de mogelijkheid om de video te delen op jouw eigen social media kanalen, maar jouw klanten kunnen de video ook delen in hun feed. Dit zorgt voor meer naamsbekendheid en een groter bereik van potentiële klanten.

Animatie explainer video's Voor dienstverlening - professionele uitstraling
Professionele uitstraling

Om een succesvolle dienstverlener te zijn, moet je voldoen aan minimaal twee vereisten. Ten eerste moet jouw dienst een toegevoegde waarde hebben. Ten tweede, moet de consument erin geloven dat jij deze toegevoegde waarde daadwerkelijk hebt. Met een Dienstverlening explainer video geef jij jouw bedrijf een professionele uitstraling en laat jij zien dat jouw dienstverlening het waard is om in te investeren. Dit geeft klanten vertrouwen in jouw bedrijf, waardoor zij veel sneller over zullen gaan tot een afname van jouw diensten.

Animatie explainer video's Voor dienstverlening - meer sales
Meer sales

Daar waar bedrijven vroeger voornamelijk sales genereerden uit face-2-face sales gesprekken, is gebleken dat Dienstverlening explainer video’s ontzettend effectief zijn als aanvullende marketingtool. Laat jouw explainer video voor jou spreken en zorg ervoor dat de klant al positief tegenover jouw dienstverlening staat, nog vóórdat je een sales gesprek hebt gehad. Een explainer video is dan ook een eenmalige investering, waar jij tijdens het gehele bestaan van jouw onderneming profijt van hebt. Dit, in tegenstelling tot sales personeel die in principe ook heel waardevol zijn, maar tegelijkertijd ook een maandelijkse kostenpost met zich meebrengen. De keus is dan snel gemaakt, toch?

Waarom een Dienstverlening
explainer video?

De meeste klanten zullen enkel overgaan tot het afnemen van jouw diensten als zij een goed begrip hebben van de diensten die jij aanbiedt.

Niets is effectiever dan een animatievideo om jouw klanten te laten begrijpen wat voor diensten jij aanbiedt en waarom zij jouw unieke dienstverlening nodig hebben. Daar waar jouw concurrent voornamelijk nog gebruik maakt van een traditionele website met ellenlange stukken tekst, onderscheid jij jouw bedrijf met een pakkende animatievideo.

Dit leidt uiteindelijk tot meer naamsbekendheid en een significante groei in sales. Klinkt niet slecht, toch? 

Wat kost een dienstverlening
explainer video?

Wij begrijpen dat het fijn is om vooraf precies te weten waar je aan toe bent qua kosten. Daarom zijn de tarieven bij EVA heel transparant. We werken met all-in prijzen, zonder onverwachte kosten achteraf of addertjes onder het gras. Wil je weten wat jouw dienstverlening explainer video gaat kosten? Klik dan hier of vraag via de button hieronder een offerte aan. 

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Vraag offerte aan

Tel: +31 (0)20 261 24 89 | eva@explainervideoagency.nl

Telefoon
Email
WhatsApp