Type video's

Jouw eigen animatievideo is vaak het eerste dat klanten zien van jouw bedrijf. Laat deze eerste indruk gelden! Onderstaand vind je onze stijlen en typen video’s.
Welke past bij jouw organisatie en doelgroep?

2D Cartoon animatievideo - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

2D Cartoon animatievideo

Een erg populaire keuze onder onze klanten. Veel video’s gaan over mensen en een perfecte manier om dit te visualiseren is met een video waar karakters in voorkomen. Dit is veelvuldig het geval in de2D Cartoon animatievideo.

Business animatievideo - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

Business animatievideo

Een zeer stijlvolle en formele ‘semi-cartoon’ animatie stijl. Perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele en zakelijke animatievideo voor hun product, dienst of interne communicatie.

Motion Graphics animatievideo - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

Motion Graphics animatievideo

Binnen de Motion Graphics stijl worden bewegende en geanimeerde graphics gebruikt om (complexe) ideeën, data of informatie uit te leggen. Maar daarnaast ook een nieuw concept, service of product leent zich hier goed voor. 

Premium animatievideo Smurfit Kappa - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

Premium animatievideo

De premium animatievideo stijl is perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar een volledig op maat gemaakte animatievideo. Denk hierbij aan een 100% geïntegreerde huisstijl maar daarnaast worden ook alle characters en andere elementen volledig custom gemaakt. 

Hybride explainer video - NOS op 3 stijl - Trustoo - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen over Hybride explainer video - NOS op 3 stijl - Trustoo - EVA Explainer Video Agency

Hybride video (NOS op 3 stijl)

Geïnspireerd door de NOS op 3 explainers is dit onze hybride explainer video. Hiermee combineer je het beste van 2 werelden: Het versterken van een uitleg door middel van animaties en de persoonlijke benadering van live action of echte beelden video.

Instructievideo - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

Instructievideo

Met een heldere instructievideo kun je jouw (potentiële) klanten of gebruikers op een eenvoudige wijze uitleggen hoe ‘iets’ werkt. Dit kan bijvoorbeeld een video zijn welke instructies geeft hoe jouw platform of tool gebruikt moet worden. 

Video afspelen

Interactieve video

Geef de kijker de controle over hun video ervaring door je video interactief te maken. Zorg voor interactie met jouw video content door ze – beslissingen te laten nemen, vragen te stellen, formulieren in te laten vullen en meer.

Echte beelden bedrijfsvideo - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

Echte beelden

In sommige gevallen is een bedrijfsvideo met echte beelden van jouw werkomgeving en mensen een betere keuze dan een animatievideo. Bekijk hier voorbeelden en meer informatie over wat we voor jou kunnen betekenen. 

Interne communicatie video - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

Interne communicatie video

Om een interne communicatie boodschap zo goed mogelijk over te brengen op jouw medewerkers, maak je gebruik van een video. Bijvoorbeeld in te zetten bij de introductie van een nieuw beleid of IT systeem. 

Hulp nodig of heb je vragen?

 Neem contact met ons op dan denken we even met je mee!

Telefoon
Email
WhatsApp