Animatie explainer video's voor Vastgoed en de Makelaardij

In zo’n ontzettend concurrerende markt als de vastgoed en makelaardijsector wil jij dat jouw marketing zo effectief mogelijk is. De meeste kopers of huurders starten hun zoektocht online. Hierbij is het cruciaal dat jij actief online engagement zoekt met jouw potentiële klanten. Een animatie explainer video voor vastgoed of makelaardij past perfect binnen deze marketing strategie. Het helpt klanten om snellere beslissingen te maken in het koopproces én tegelijkertijd kost het je geen extra tijd in je toch al drukke werkweek.

Vastgoed & Makelaardij Explainer Video Voorbeelden

Hieronder een aantal voorbeelden van explainer video’s binnen het vastgoed en de makelaardij.

HousingNet

2D Cartoon animatievideo HousingNet - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

NVM Voorberg Makelaardij

2D Cartoon animatievideo NVM Voorberg Makelaars - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

Kok Makelaardij

2D Cartoon animatievideo Kok Makelaardij - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

Vindbaar Vastgoed

2D Cartoon animatievideo Vindbaar Vastgoed - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen
Wat is een explainer video voor Vastgoed en Makelaardij

Wat is een explainer video voor de Vastgoed & Makelaardijsector?

Een animatie explainer video voor de vastgoed industrie en de makelaardij is een video die jouw dienstverlening of product op een duidelijke en boeiende manier aan je doelgroep zal uitleggen.

De vastgoedindustrie en de makelaardij is uiterst concurrerend. Als je je doelgroep wilt bereiken, moet je je onderscheiden van je concurrenten. Een animatie explainer video is hier perfect voor aangezien het de aandacht van jouw doelgroep op een leuke en boeiende manier grijpt.

Je kunt jouw animatie explainer video op allerlei manieren inzetten. Bijvoorbeeld op je website, op sociale media, in je e-mailhandtekening, in je introductie-e-mail en binnen je advertentiecampagnes.

Onderscheid je van jouw concurrenten en maak gebruik van de kracht van jouw eigen vastgoed of makelaardij animatie explainer video!

Animatie Explainer video's voor Vastgoed en Makelaardij

Voordelen van een Animatie Explainer Video voor Vastgoed en Makelaardij

Animatie Explainer video's Voor Vastgoed en Makelaardij - Laat je unieke kwaliteiten zien
USP's

We worden ermee doodgegooid: USP’s. Maar met een goede reden. Helemaal in de vastgoedwereld. Jezelf onderscheiden van jouw concurrentie is belangrijk. Als je altijd exact dezelfde, vriendelijke boodschap overbrengt als jouw concurrenten dan geef je potentiële klanten geen reden om juist voor jou te kiezen. Wil jij een succesvolle vastgoed of makelaardij animatie explainer video, bedenk dan wat jouw bedrijf er écht uit laat springen en laat je video hier om draaien.

Animatie Explainer video's Voor Vastgoed en Makelaardij - Val op tussen de massa
Opvallen

Zoals we eerder al noemden, de concurrentie is moordend in de vastgoedwereld. Als jouw marketing hetzelfde is als alle andere vastgoed of makelaardij professionals, waarom zouden ze dan voor jou kiezen? Zet net dat stapje extra met een animatie explainer video. Met de juiste animaties, beelden en tekst maak jij het verschil. Het geeft jouw potentiële klanten inzicht hoe jij werkt en geeft ze iets om aan vast te houden.

Animatie Explainer video's Voor Vastgoed en Makelaardij - Vertrouwen
Vertrouwen

In vastgoed en makelaardij is vertrouwen alles. In tegenstelling tot een liter melk of een brood, koop of huur je een nieuwe woning slechts enkele keren in je leven. Door het vertrouwen van potentiële klanten te winnen en te bewijzen wat je waard bent, kun je ze al in een bepaalde richting sturen. Animatie explainer video’s voor vastgoed of makelaardij zijn niet alleen handig om te laten zien wat je aanbiedt, maar zijn ook uitermate geschikt om jouw skills en kunnen naar voren te brengen.

Animatie Explainer video's Voor Vastgoed en Makelaardij - Sales & Conversie
Sales toename

Of je nou een vastgoed professional of makelaar bent, jouw sales rate neemt toe door jouw potentiële klanten exact te vertellen wat jij voor ze kunt betekenen. Met een animatie explainer video kan dit in slechts 1 tot 2 minuten, zonder dat ze eerst lappen tekst op jouw website moeten doorspitten.

Animatie Explainer video's voor Vastgoed en Makelaardij - Online aanwezigheid
Online vindbaarheid

Zoals al eerder gezegd, starten de meeste zoektochten naar nieuwe woningen online. Zorg ervoor dat jouw bedrijf goed online gevonden kan worden. Door een goede animatie explainer video te plaatsen op Youtube, Facebook en jouw eigen landingspagina, zorg je voor een betere online vindbaarheid!

Animatie Explainer video's Voor Vastgoed en Makelaardij - Verspil geen tijd
Tijdverspilling is een no-go

Tijd van mensen is waardevol en het lijkt erop dat we elk jaar zelfs steeds minder tijd hebben. Mensen gaan geen ellenlange teksten lezen. Een animatie explainer video spreekt daarentegen gelijk aan! Je houdt de aandacht goed vast en tegelijkertijd wordt jouw boodschap kort maar krachtig overgebracht.

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Vraag offerte aan

Tel: +31 (0)20 261 24 89 | eva@explainervideoagency.nl

Telefoon
Email
WhatsApp