Animatie Explainer video's voor Uitzend- en Detacheringsbureaus

Voor Uitzend- en Detacheringsbureaus is het erg belangrijk om zowel de beste talenten, als nieuwe klanten binnen de branche aan te trekken. Een animatie Explainer video helpt om beide doelgroepen te bereiken. Talenten kunnen op een duidelijke en gemakkelijke manier informatie over de vacature te bekijken. Daarnaast zal het gemakkelijk zijn voor klanten om toegang te krijgen tot alle informatie over jouw uitzendbureau of detacheringsbureau.

Uitzendbureaus en Detacheringsbureaus Explainer Video Voorbeelden

Hieronder een voorbeeld van explainer video’s voor Uitzendbureaus en Detacheringsbureaus.

Hupp

Business animatievideo Hupp 2 - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

DIQQ Kandidaten

Business animatievideo DIQQ Kandidaten - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

Proteqt

Business animatievideo Proteqt 2 - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

Young Global People

Business animatievideo Young Global People - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

Luma Group

Motion Graphics animatievideo Luma Group 2 - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

YouBahn

Business animatievideo YouBahn - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen
Wat is een explainer video voor een uitzendbureau en detacheringsbureau

Wat is een explainer video voor een Uitzend- of Detacheringsbureau?

Een animatie explainer video voor de Uitzend- en Detacheringsector is een video die je onderscheidt van de concurrentie en die jouw boodschap op een duidelijke en boeiende manier weergeeft.

Voor klanten: klanten die op zoek zijn naar jouw diensten kunnen kiezen tussen jou en je concurrenten. De 3 belangrijkste dingen waarmee je kunt opvallen zijn je serviceniveau, het niveau van de talenten / kandidaten die je beschikbaar hebt en de manier waarop je deze twee elementen communiceert. Een geanimeerde explainer video helpt je nieuwe klanten te bereiken door jouw verhaal, service en unieke kenmerken op een duidelijke en begrijpelijke manier uit te leggen.

Voor talent / kandidaten: we leven op dit moment in een ‘werknemersmarkt’. Talent kan kiezen uit verschillende bedrijven, omdat de vraag naar talent veel groter is dan het aanbod. Zorg ervoor dat talent voor jouw uitzendbureau of detacheringsbureau kiest door op een heel duidelijke en boeiende manier over je bedrijf en de vacatures te communiceren met behulp van je eigen animatie explainer video.

Animatie explainer video's Voor Uitzendbureaus En Detacheringsbureaus

Voordelen van een Animatie Explainer Video binnen de Uitzendbranche en Detacheringsbranche

Animatie Explainer video's Voor Uitzendbureaus En Detacheringsbureaus - Spanningsboog
Spanningsboog van een goudvis

Online lijken mensen helemaal geen tijd of spanningsboog meer te hebben. De spanningsboog van een goudvis is ongeveer 3 seconden, wat vergelijkbaar is met de meeste mensen terwijl ze online zijn. Zorg ervoor dat je jouw boodschap wél overbrengt naar zowel je klanten, als nieuw talent in de uitzendbranche en detacheringsbranche door gebruik te maken van de kracht van je eigen geanimeerde explainer video.

Animatie Explainer video's Voor Uitzendbureaus En Detacheringsbureaus - Trek talent aan
Trek talent aan

Het aantrekken van nieuw talent is tegenwoordig moeilijk. We leven momenteel in een 'werknemersmarkt' als het gaat om werven, omdat er meer vraag is naar personeel dan beschikbaarheid of aanbod. Zorg ervoor dat jouw bericht het talent bereikt met een animatie explainer video en maak je klanten blij met nieuw talent voor hun vacatures.

Animatie Explainer video's Voor Uitzendbureaus En Detacheringsbureaus - Geweldige verkoopmethode
Geweldige verkoopmethode

Binnen de uitzend- en detacheringsbranche is iedereen altijd op zoek naar nieuwe klanten waar je talenten graag zouden willen werken! Het aannemen van verkopers hiervoor is erg duur en ouderwets. Start met het gebruik maken van een animatie explainer video. Het mooiste is dat deze video 7 dagen per week 365 dagen per jaar onvermoeibaar voor je zal werken. Zonder extra kosten.

Animatie Explainer video's Voor Uitzendbureaus En Detacheringsbureaus - Laat je unieke kwaliteiten zien
Laat je unieke kwaliteiten zien

Een geweldige manier om je unieke kwaliteiten onder de aandacht te brengen, is met een aantrekkelijke animatie explainer video. Op deze manier grijp je op een duidelijke en eenvoudige manier de aandacht van talent en potentiële klanten en leren ze meer over de kwaliteiten van jouw uitzendbureau of detacheringsbureau.

Animatie Explainer video's Voor Uitzendbureaus En Detacheringsbureaus - Val op tussen de massa
Val op tussen de massa

In dit digitale tijdperk zul je binnen de uitzendbranche en detacheringsbranche altijd op zoek zijn naar manieren om je te onderscheiden van de massa en dus van je concurrenten. Een aantrekkelijke animatie explainer video zal precies dat doen en zal ervoor zorgen dat potentiële klanten en talenten uw bericht zullen onthouden aangezien beelden 60.000 keer sneller worden verwerkt door onze hersenen dan tekst.

Animatie Explainer video's Voor Uitzendbureaus En Detacheringsbureaus - Verspil geen tijd
Verspil geen tijd

De tijd van mensen is waardevol en we lijken elk jaar minder tijd te hebben. Verspil geen tijd van je klanten en talenten met lange teksten op uw website of andere manieren om te communiceren. Start met het gebruiken van een animatie explainer video voor je uitzendbureau of detacheringsbureau en stop met het verspillen van kostbare tijd!

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Vraag offerte aan

Tel: +31 (0)20 261 24 89 | eva@explainervideoagency.nl

Telefoon
Email
WhatsApp