Animatie explainer video's voor Mobiele & Web Applicaties, Platforms en andere Software

Heb jij een platform, een mobiele of web applicatie of simpel gezegd (nieuwe) software die je op een heldere en duidelijke manier aan jouw gebruikers of klanten wilt uitleggen? Het ultieme doel is dat ze jouw software gaan gebruiken, maar daarvoor moeten je klanten of gebruikers het wel snappen! Een animatie explainer video is uitstekend geschikt om jouw web of mobiele applicatie, platform of andere software uit te leggen en zo het gebruik ervan te verhogen.

Voorbeelden van Animatie Explainer video's voor Mobiele & Web Applicaties, Platforms en andere Software

Hieronder een aantal voorbeelden van explainer video’s voor mobiele & web applicaties, platforms en andere software.

wecantrack

EVA Explainer Video Agency, animatie video
Video afspelen

Visma Pinkweb Comply

Visma Pinkweb Comply Animatievideo Use Case EVA Explainer Video Agency 3
Video afspelen

Local Eyes

Local Eyes Animatievideo Use Case EVA Explainer Video Agency (3)
Video afspelen

Harvest House

Schermafbeelding 2023-08-14 092513
Video afspelen

Pon Power

Schermafbeelding 2023-06-08 111244
Video afspelen

OKV

Schermafbeelding 2023-06-01 095216
Video afspelen
Wat is een explainer video voor Mobiele & Web Applicaties, Platforms en andere Software

Wat is een explainer video voor een Mobiele of Web Applicatie, Platform of ander type Software?

Een animatie explainer video om jouw mobiele / web app, platform of software te verduidelijken, helpt jou om jouw boodschap helder en duidelijk over te brengen.

Software is niet altijd even sexy. Droge stof en een instructiedocument bijvoorbeeld gaan al snel vervelen waarbij de aandacht van jouw gebruiker of klant al snel afdwaalt.

Een explainer video is een uitgelezen kans om jouw applicatie, platform of andere software op een boeiende en aantrekkelijke manier uit te leggen!

Voordelen Van Een Explainer video Voor Mobiele & Web Applicaties, Platforms En Andere Software

Voordelen van een Animatie Explainer Video voor Mobiele & Web Applicaties, Platforms en andere Software

Animatie Explainer video Voor Mobiele En Web Applicaties, Platforms En Andere Software - verhoog landingspagina conversie
Verhoog conversie

Door het toevoegen van een animatie explainer video op jouw landingspagina kan jouw conversie significant verhogen. En dit tot wel 70% is uit onderzoek gebleken! Dit betekent dat meer mensen zich zullen aanmelden of inschrijven voor jouw applicatie, platform of andere software.

Animatie Explainer video's Voor Mobiele En Web Applicaties, Platforms En Andere Software - train nieuwe of bestaande gebruikers
Train nieuwe gebruikers

Niets is zo lastig als een nieuw platform, mobiele of web app óf andere software uit te leggen met enkel woorden. Met een animatie explainer video is dit zo gepiept. En bovendien maak je het een stuk overzichtelijker en zorg je dat de aandacht van de kijker goed wordt vastgehouden.

Animatie Explainer video's Voor Mobiele En Web Applicaties, Platforms En Andere Software - promotie op sociale media
Promotie op sociale media

Animatie explainer video’s kunnen eenvoudig worden gebruikt op tal van Sociale media kanalen, zoals Facebook, Instagram en Youtube. Jouw merk wordt duidelijk op de kaart gezet en dit zorgt voor een perfecte kans om jouw sales een duwtje in de rug te geven of jouw leden- of gebruikersaantal te verhogen.

Animatie Explainer video's Voor Mobiele En Web Applicaties, Platforms En Andere Software - beperk klantenservice contact
Beperk druk op klantenservice

Het is belangrijk dat mensen zich gaan inschrijven en / of jouw software, app of platform gaan gebruiken. Nog belangrijker is dat deze mensen gaan begrijpen hoe het werkt. Bij onduidelijkheid is een e-mail of telefoontje naar de klantenservice snel gemaakt of mensen gaan het helemaal niet meer gebruiken. Om dit te voorkomen is een explainer video een perfecte tool die de gebruikerservaring verbetert en jouw bedrijf veel tijd bespaart.

Animatie Explainer video's Voor Mobiele En Web Applicaties, Platforms En Andere Software - verhoog klanttevredenheid
Verhoog klanttevredenheid

In aanvulling op 'het beperken van de klantenservice berichten', staat niemand erop te wachten om de klantenservice te moeten bellen. Dit proces kan namelijk erg frustrerend zijn. Als klanten of gebruikers lang moeten wachten op een antwoord dan verliezen ze snel hun interesse in jouw platform, mobiele / web app of software. Het kijken naar een instructievideo is een stuk leuker en legt de controle helemaal in de hand van de klant of gebruiker.

Val op met jouw platform, applicatie of andere software animatie explainer video
Val op in de massa

Al je concurrenten zijn online, ze hebben allemaal een goed uitziende website en ze zijn allemaal op sociale media. Dus hoe onderscheid je je als mobiele / web app, platform of software bedrijf? Verspil deze kans niet en zorg ervoor dat je je onderscheidt van je concurrenten met jouw heldere en duidelijke animatie explainer video.

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Vraag offerte aan

Tel: +31 (0)20 261 24 89 | eva@explainervideoagency.nl

Telefoon
Email
WhatsApp