Animatie explainer video's voor de Hospitality & Facilitaire Dienstverlening

In de Hospitality en Facilitaire Dienstverlening staat alles in het teken van service. De klant of gast is het centrum van het bedrijf en ‘service’ zit in het DNA van facilitaire bedrijven. In dit digitale tijdperk leest niemand graag lange en moeilijk te begrijpen teksten. Geef in plaats daarvan jouw klanten of gasten de beste service en start met het inzetten van je eigen animatie explainer video!

Hospitality & Facilitaire Dienstverlening Explainer Video Voorbeelden

Hieronder een aantal voorbeelden van explainer video’s voor de Hospitality en Facilitaire Dienstverlening.

Please ask m

Hybride explainer video Please ask m 3 - NOS op 3 stijl - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

De Keet

2D Cartoon animatievideo De Keet - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

Please ask m

Motion Graphics animatievideo Please ask m 2 - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

GEA

2D Cartoon animatievideo GEA 2 - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

Approxx Flexxapp Covid-19

2D Cartoon animatievideo Approxx Flexxapp Covid-19 - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

VideoGuard

2D Cartoon animatievideo Videoguard - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen
Wat is een explainer video voor de hospitality- of facilitaire dienstverlening sector

Wat is een Hospitality of Facilitaire Dienstverlening explainer video?

Een animatie explainer video voor de Hospitality en Facilitaire Dienstverlening is een video die het serviceniveau van jouw facilitaire bedrijf naar een nóg hoger niveau kan tillen dan het al is.

​De ervaring van de gasten of klanten, zowel online als offline, zijn voor Hospitality of Facilitair Dienstverleners het belangrijkste goed. Wat communicatie betreft, is niets klantgerichter dan een animatie explainer video.

​Hiermee kunnen Hospitality of Facilitair Dienstverleners zeer efficiënt communiceren zonder waardevolle tijd te verspillen van hun gasten of klanten. Bedenk eens de manier waarop je op dit moment je richtlijnen, regels, aankondigingen of evenement communiceert. Waarschijnlijk met een e-mail of zelfs een stoffig pdf-bestand.

​Jouw gasten en klanten zullen het fantastisch vinden als je gebruik gaat maken van de kracht en efficiëntie van je eigen animatie explainer video.

Animatie explainer video voor Hospitality en Facilitaire Dienstverlening

Voordelen van een Animatie Explainer Video binnen de Hospitality en Facilitaire Dienstverlening

Animatie explainer video's Voor de Hospitality en Facilitaire dienstverlening - Bespaar tijd
Bespaar tijd

Animatie explainer video's werken geweldig als je jouw gasten of klanten geen tijd wilt laten verspillen. Binnen de Hospitality en Facilitaire dienstverlening ben je veel aan het communiceren. Zorg ervoor dat je dit efficiënt doet met een animatie uitlegvideo en stop met het verspillen van kostbare tijd van jouw gasten en klanten!

Animatie explainer video's Voor de Hospitality en Facilitaire dienstverlening - Verhoog je Service Level
Verhoog je service level

Binnen de Hospitality of Facilitaire Dienstverlening zal het verhogen van het serviceniveau altijd een topprioriteit zijn. Zo niet, zullen je concurrenten dat wél doen en dat zal uiteindelijk klanten en/of gasten kosten. Een animatie explainer video binnen de facilitaire branche is snel geregeld, maar zal een enorme impact hebben op de manier waarop je klanten of gasten van informatie kan voorzien. Je zult hun tijd niet meer verspillen met lange teksten die toch niet gelezen worden en het zal er daarnaast ook professioneel uitzien. Dit zal allemaal resulteren in een hoger serviceniveau en meer klant- en gasttevredenheid.

Animatie explainer video's Voor de Hospitality en Facilitaire dienstverlening - Stel je Klant of Gast Centraal
Stel je klant of gast centraal

Veel bedrijven in de hospitality en facilitaire sector vergeten eerst te denken aan de klant of gast en verliezen daardoor uit het oog wat ze echt willen. In dit digitale tijdperk is alles snel. Niemand heeft nog tijd om lang te stoppen met waar ze mee bezig zijn en uitgebreid een verhaal over wat dan ook te lezen. Stel je klant of gast centraal door vanaf nu met animatie uitlegvideo's te communiceren. Je klanten en gasten zullen je dankbaar zijn.

Animatie explainer video's Voor de Hospitality en Facilitaire dienstverlening - Verkopen Gebeurt Online
Verkopen gebeurt online

We hebben het zo vaak gehoord wanneer een 'ouderwetse' verkoper toevallig een deal sloot: 'de klant belde en ik sloot de deal zomaar aan de telefoon! Dus wie heeft er social media nodig! Dit werkt nog steeds.' De waarheid is enigszins anders. 80% van de sales funnel gebeurt inmiddels online in dit digitale tijdperk. Dit betekent dat de banen van sales mensen drastisch zijn veranderd. Waar verkopers vroeger moesten beginnen met uitleggen hoe de gastvrijheid van facilitaire bedrijven werkt, hoeven ze nu alleen nog maar de deal te sluiten. Jouw gasten en klanten weten alles al van jouw bedrijf via hun online onderzoek. Zorg ervoor dat ze de kern van de boodschap van je facilitaire bedrijf niet missen door gebruik te maken van de kracht van je eigen animatie explainer video!

Animatie explainer video's Voor de Hospitality en Facilitaire dienstverlening - Kom Professioneel Over
Kom professioneel over

Een animatie explainer video binnen de Hospitality of Facilitaire Dienstverlening laat je bedrijf er professioneel uitzien. Zorg dat de eerste indruk telt met een zeer duidelijke en klantgerichte animatie uitlegvideo op je website en sociale media kanalen. Zorg ervoor dat je online uitstraling net zo professioneel is als het Hospitality of Facility bedrijf 'in het echt'!

Animatie explainer video's Voor de Hospitality en Facilitaire dienstverlening - Niemand Leest Meer
Niemand leest meer

Stel je voor dat je een lange e-mail ontvangt van de facilitaire afdeling van je kantoor. Ik wed dat je de tekst alleen maar zal scannen op vetgedrukte tekst en titels en dan in een fractie van een seconde zal beslissen of deze lange e-mail echt de moeite waard is om te lezen. Waarschijnlijk is het antwoord nee. Niemand leest meer, tenzij het echt moet. Help uw 'luie klanten en gasten' en communiceer door middel van heldere animatie explainer video's.

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Vraag offerte aan

Tel: +31 (0)20 261 24 89 | eva@explainervideoagency.nl

Telefoon
Email
WhatsApp