Animatie explainer video's voor Freelancers en ZZP'ers

Voor freelancers en zzp’ers kan het scoren van nieuwe klanten soms heel moeilijk zijn. Vooral wanneer je kernactiviteit niets met marketing of sales te maken heeft, kan dit je afleiden van doen wat je het beste kunt als freelancer of zzp’er. Een animatie explainer video kan een groot deel van dit werk uit handen nemen. En het mooiste is: het zal je potentiële klanten 24/7 en 365 dagen per jaar van jouw service op de hoogte brengen!

Explainer Video voorbeelden voor Freelancers & ZZP'ers

Hieronder een aantal voorbeelden van explainer video’s voor Freelancers & ZZP’ers

Digital Trust Center / Rijksoverheid

DTC Animatievideo Use Case EVA Explainer Video Agency (2)
Video afspelen

AKC Advies

Motion Graphics animatievideo AKC Advies 3 - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

Margreet van Veen

2D Cartoon animatievideo Margreet van Veen ZZP Freelancer - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

Adm. kantoor Zaaijer

2D Cartoon animatievideo Administratiekantoor Zaaijer 2 - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen

Hubb

2D Cartoon animatievideo Hubb - EVA Explainer Video Agency
Video afspelen
Wat is een explainer video voor een Freelancer of ZZP'er

Wat is een explainer video voor een Freelancer of ZZP’er?

Een animatie explainer video voor freelancers en zzp’ers is een video die jouw service op een duidelijke en boeiende manier uitlegt aan je doelgroep. Je kunt je uitlegvideo op allerlei manieren gebruiken. Bijvoorbeeld op je website, op sociale media, in je e-mailhandtekening, in je introductie-e-mail en in je advertentiecampagnes.

Welk medium je ook kiest voor je animatie uitlegvideo, het werkt non-stop, elke dag van het jaar voor je. Daarnaast lezen mensen niet meer online. De spanningsboog is vergelijkbaar met die van een goudvis, dus je moet een manier vinden om uit te leggen wat je doet op een snelle en boeiende manier.

Je eigen animatie explainer video doet dat voor je. Het trekt de aandacht van je potentiële klanten en zal je laten focussen op jouw kernactiviteiten als freelancer of ZZP’er.

Animatie Explainer video’s voor Freelancers en ZZP’ers

Voordelen van een Animatie Explainer Video voor Freelancers & ZZP'ers

Animatie Explainer video’s voor Freelancers en zzp'ers - Klanten kijken graag video's
Jouw klanten houden van video's

Online lijken mensen helemaal geen tijd meer te hebben. De spanningsboog van een goudvis is ongeveer 3 seconden, wat vergelijkbaar is met mensen die online zijn. Zorg ervoor dat je als freelancer of zzp’er online je boodschap wél overbrengt op je potentiële klanten met behulp van de kracht van jouw eigen animatie explainer video.

Animatie Explainer video’s Voor Freelancers en ZZP'ers - Focus op jouw core business
Focus op je kernactiviteiten

Als freelancer of zelfstandige professional lijkt het soms alsof je eigenaar, verkoopmanager, marketingmanager, financieel professional en facility manager in 1 bent. Terwijl de werkzaamheden waarmee je je geld verdient, je core business, het belangrijkste moet zijn. Door je eigen animatie explainer video te gebruiken, kun je als freelancer of ZZP’er je boodschap in de markt zetten en de verkoop sluiten. Het grootste voordeel van het hebben van een animatie explainer video? Je kunt je meer concentreren op je kernactiviteiten terwijl je jouw video voor je laat werken als je marketing- en salesmanager.

Animatie Explainer video’s Voor Freelancers en ZZP'ers - 24-7 sales tool
24/7 verkooptool

Freelancers of zelfstandige professionals hebben niet veel middelen om te besteden aan marketing en sales. Het inhuren van iemand, of een bedrijf hiervoor, kost veel geld. Start met het inzetten van een animatie explainer video voor deze taak. Het mooiste is dat deze animatie explainer video 7 dagen per week 365 dagen per jaar onvermoeibaar voor je zal werken.

Animatie Explainer video’s Voor Freelancers en ZZP'ers - Laat je unieke kwaliteiten zien
Laat je toegevoegde waarde zien

Het uitdragen van je toegevoegde waarde wordt steeds moeilijker in dit digitale tijdperk voor freelancers en zzp’ers. Toch is het erg belangrijk om de boodschap over jouw service aan je potentiële klanten te laten zien. In dit digitale tijdperk, waar niemand meer leest, is je eigen animatie explainer video perfect voor deze taak. Het zal je verhaal, op een korte, duidelijke en boeiende manier vertellen en je potentiële klanten overtuigen om in contact te komen!

Animatie Explainer video’s Voor Freelancers en ZZP'ers - Verspil geen tijd
Verspil geen tijd

De tijd van mensen is waardevol en we lijken elk jaar wel minder tijd te hebben. Verspil daarom geen tijd van je potentiële klanten met lange teksten op jouw website of andere manieren waarop je communiceert. Start als freelancer en zelfstandige professional met het gebruiken van een animatie explainer video en stop met het verspillen van kostbare tijd!

Animatie Explainer video’s Voor Freelancers en ZZP'ers - Val op tussen de massa
Wees anders dan de rest

Al je concurrenten zijn online, ze hebben allemaal een goed uitziende website en ze zijn allemaal op sociale media. Dus hoe onderscheid je je als freelancer of zzp’er? Zeer weinig bedrijven en met name freelancers of zelfstandig professionals gebruiken de kracht van een animatie explainer video. Verspil deze kans niet en zorg ervoor dat je je onderscheidt van je concurrenten!

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Vraag offerte aan

Tel: +31 (0)20 261 24 89 | eva@explainervideoagency.nl

Telefoon
Email
WhatsApp