Young Global People

Young Global People (YGP) brengt werkgevers en werkzoekenden met diverse culturele achtergronden op een daadkrachtige, hands-on en proactieve manier met elkaar in contact. Middels matching, gecombineerd met het online recruitmentplatform en events koppelen ze kandidaten aan topwerkgevers die een multiculturele personeelssamenstelling als een verrijking zien. Met als doel de perfécte match te vinden en de instroom van multicultureel talent te vergroten in het bedrijfsleven en bij de overheid.

De uitdaging van Young Global People

Young Global People biedt een gevarieerd aanbod van diensten aan, waardoor niet altijd de kern van wie ze zijn en hoe ze werken kort en krachtig overgebracht kon worden in één boodschap.

Business animatievideo Young Global People 2 - EVA Explainer Video Agency
Business animatievideo Young Global People 3 - EVA Explainer Video Agency

De video-oplossing

Voor Young Global People hebben we twee Business animatie explainer video’s gemaakt. Één voor het aantrekken van nieuw talent, en één met potentiële nieuwe klanten als doelgroep (waarover deze case gaat).  Met de explainer video gericht op nieuwe klanten hebben ze alle diensten en de werkwijze kunnen bundelen waardoor YGP de kern van wie ze zijn eenduidig en krachtig kan overbrengen. Daarmee is ook gelijk duidelijk waar Young Global People voor staat. YGP zet de video op alle social media accounts in, en de video wordt regelmatig laten zien tijdens presentaties.

EVA is een professionele partij die ons de juiste ondersteuning heeft geboden om onszelf te kunnen presenteren als organisatie. De werkwijze is helder, efficiënt en zorgt voor het juiste resultaat. Er wordt met je meegedacht en feedback wordt meteen vertaald naar een uitgedachte oplossing.
Referentie Young Global People voor EVA Explainer Video Agency - Wilma Schild

Wilma Schild

CEO - Young Global People

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp