wecantrack

wecantrack maakt software die affiliate marketing bedrijven helpt winstgevendheid te verbeteren, conversiepercentages te verhogen en marketinginspanningen te optimaliseren met gebruiksvriendelijke tools.

De uitdaging van wecantrack

wecantrack had al verschillende how to uitlegvideo’s tot haar beschikking maar miste nog een algemene explainer video. In deze video wilden ze de mogelijkheden van het wecantrack platform op een heldere en visuele manier uitleggen aan de doelgroep.

Explainer Video Agency EVA, Animatie video
Animatie video EVA, Explainer Video Agency

De video oplossing

Hiervoor is wecantrack bij EVA Explainer Video Agency terecht gekomen. Samen met wecantrack hebben we gekozen voor ons gouden maatwerk pakket om zo een hele eigen animatiestijl te ontwikkelen op basis van de avatar van wecantrack: Tracky.

De speelse huisstijl elementen, zoals de vele smileys, zijn op een leuke manier in de video verwerkt zodat het een hele herkenbare video is geworden qua stijl.

We wilden een partner vinden die gespecialiseerd is in animatievideo’s en die niet alleen onze behoeften begrijpt, maar ook actief meedenkt. Ons streven was naar een langdurige samenwerking, geen eenmalige oplossing. Het nauwkeurig toepassen van onze huisstijl was een cruciale eis. Vertrouwen, openheid en wederzijds begrip waren van essentieel belang. In het begin was het voor beide partijen wat wennen, maar EVA heeft al snel haar expertise bewezen en ons vertrouwen gewonnen. We kijken uit naar de vele animatievideo’s die we samen zullen creëren.
Sirio Küpper, WeCanTrack, Animatievideo EVA

Sirio Küpper

Co-Founder - wecantrack

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp