Watson Excellent Operations

Watson Excellent Operations is een organisatieadviesbureau met een breed netwerk van zelfstandige en ondernemende professionals. Watson begeleidt, samen met deze professionals, organisaties bij strategische veranderingen en transformaties.

De uitdaging van Watson Excellent Operations

Organisatieadviesbureaus hebben vaak een best lastig uit te leggen dienstverlening. Vaak wat ‘hoog over’ en alles behalve concreet. De perfecte manier om de boodschap wél concreet te maken is dan ook de inzet van een animatie explainer video. Met deze vraag kwam Watson Excellent Operations dan ook bij ons terecht.

Business animatievideo Watson Excellent Operations 2 - EVA Explainer Video Agency
Business animatievideo Watson Excellent Operations 3 - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

Voor de explainer video voor Watson Excellent Operations hebben we op basis van de doelgroep en het script gekozen voor de Business animatievideo stijl. Er werd bij EVA een flinke lading informatie aangeleverd als input voor het eerste script, van brochures tot propositie teksten, we konden aan de slag! De eerste versie sloeg gelukkig direct de spijker op de kop zodat we snel aan de slag konden met de video.
De video van Watson wordt goed ontvangen bij klanten en prospects en staat inmiddels op de website en daarnaast klaar voor social media campagnes begin aankomend jaar.

Mijn ervaring met EVA in 9 woorden: Flexibel, deskundig, snel en ontzettend plezierig in de omgang. Het was een super leuk traject om de video tot stand te brengen. Heel fijn hoe ze geholpen hebben onze propositie terug te brengen tot de kern en de geweldige hoeveelheid aan materiaal om te zetten in een script van een half A4-tje. De aanpak van EVA helpt om tot de kern van je boodschap te komen en het is dan geweldig leuk om te zien hoe snel de eerste concept video al direct voor 95% precies is wat je zoekt. Vervolgens even een paar keer met elkaar bellen en daar was dan ineens de video precies zoals je hoopte dat die eruit zou zien. De video wordt goed ontvangen en klanten waarbij we al aan het werk zijn geweest herkennen exact de praktijk zoals zij die ervaren hebben. Een aanrader dus!
Referentie Watson Excellent Operations voor EVA Explainer Video Agency - Rob Broker

Rob Bröker

Partner - Watson Excellent Operations

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp