Visma Pinkweb Comply

PinkWeb levert al meer dan 20 jaar het meest gebruikte klantenportaal in de accountancy. PinkWeb brengt informatie uit verschillende systemen samen in één innovatieve oplossing. De combinatie van proceskennis, functionaliteit en tientallen volledige integraties is hun kracht.

De uitdaging van Visma Pinkweb Comply

Pinkweb heeft onlangs een nieuw product op de markt gezet genaamd Pinkweb Comply:  hiermee kan een accountant gemakkelijk het KYC proces inrichten en dus voldoen aan alle wetgeving hieromheen.

Voor de marketing van dit Pinkweb comply zocht Pinkweb naar een visuele manier om het product uit te leggen en in de markt te zetten waarin alle belangrijke USP’s naar voren zouden komen.

Visma Pinkweb Comply Animatievideo Use Case EVA Explainer Video Agency
Visma Pinkweb Comply Animatievideo Use Case EVA Explainer Video Agency (2)

De video oplossing

Een animatievideo in de huisstijl van Pinkweb Comply was de oplossing en deze mochten we bij EVA voor Visma maken. De eigen huisstijl was een belangrijk element om terug te laten keren in de video zodat we de video in het Zilveren animatievideo pakket hebben gemaakt. Door het script volgens de ‘Probleem – Oplossing – Uitleg – Actie’ structuur te schrijven konden alle belangrijke USP’s worden benoemd.

De samenwerking met EVA is super gegaan. Ze werken met een duidelijke planning waarin ook duidelijk wordt wat er van jou verwacht wordt. Daarbij is het natuurlijk ook heel fijn dat ze ook snel kunnen schakelen als de animatie snel opgeleverd moet worden. Kortom, heel fijn om mee samen te werken. Daarom overwegen we zelfs om meer animaties te (laten) maken.
Martin van Tol - Visma Pinkweb

Martin van Tol

Product Marketeer - PinkWeb

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp