Verder in Techniek

Verder in Techniek schoolt ambitieuze en enthousiaste mensen om naar een carrière binnen de CNC Techniek. En dat in slechts 8 weken!

De uitdaging van Verder in Techniek

Verder in Techniek merkte dat het steeds lastiger wordt om goede nieuwe mensen te vinden voor hun unieke omscholingstraject naar CNC techniek specialist. En het is ook niet de makkelijkste dienstverlening om uit te leggen. Om deze nieuwe mensen aan te trekken wil Verder in Techniek diverse social media campagnes opzetten en daarnaast een heldere korte videoboodschap op de homepage plaatsen.

2D Cartoon animatievideo Verder in Techniek 2 - EVA Explainer Video Agency
2D Cartoon animatievideo Verder in Techniek 3 - EVA Explainer Video Agency

De video-oplossing

De dienstverlening van Verder in Techniek gaat over mensen en hun toekomstperspectief. Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of op dit moment geen baan hebben. Voor deze mensen hebben we een Cartoon animatievideo ontwikkeld die heel duidelijk weergeeft wat Verder in Techniek voor je kan betekenen en wat er van jou wordt verwacht.  Het doel? Meer geïnteresseerden vinden voor het omscholingstraject tot CNC techniek specialist.

Verder in Techniek heeft een uniek maar complex product. Best ingewikkeld om dat goed en eenvoudig over de Bühne te brengen. Met hulp van EVA ging dat uitstekend, snel, als vanzelf, volgens offerte en met de nodige humor. Ik kan iedereen aanraden samen te werken voor een krachtige businessintro met heldere, duidelijke afspraken. Ben erg enthousiast over het resultaat dat overal goed ontvangen en gedeeld wordt.
Referentie Verder in Techniek voor EVA Explainer Video Agency - Peter Holtslag

Peter Holtslag

Eigenaar - Verder in Techniek

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp