VDR Gevelreiniging

Professionele gevelreiniging, ook op de meest lastige locaties. VDR Gevelreiniging is gespecialiseerd in waardeverhogende gevelreiniging. De producten en methoden die worden ingezet laten gevels, zonder schade aan bouwmaterialen en verf, weer tot hun recht komen.

De uitdaging van VDR Gevelreiniging

VDR Gevelreiniging wilde extra aandacht geven aan de gevelreiniging dienstverlening voor de oplevering van nieuwbouwprojecten. Vaak worden deze projecten vies opgeleverd door aannemers. Een doorn in het oog voor VDR. Hiervoor wilde VDR een social media campagne opzetten om de dienstverlening aan te prijzen en leads te genereren.

2D Cartoon animatievideo VDR Gevelreiniging 3 - EVA Explainer Video Agency
2D Cartoon animatievideo VDR Gevelreiniging 2 - EVA Explainer Video Agency

De video-oplossing

Video en Social Media campagnes gaan perfect samen. We hebben samen met VDR Gevelreiniging gekozen om de dienstverlening in een heldere Cartoon animatievideo uit te leggen, specifiek voor de gevelreiniging dienstverleningbij nieuwbouwprojecten. De video heeft daarnaast een plek op de homepage gekregen zodat binnen enkele minuten duidelijk is welke problemen Gevelreiniging oplost voor haar klanten en met welke dienstverlening. Ook is een Engelstalige variant van de video gemaakt voor internationale klanten.

Erg blij met het resultaat van zowel de Nederlandse als de Engelse versie van onze animatievideo. Dank EVA Explainer Video Agency, Ramon en Loes voor het meedenken en het soepele proces. Wij komen zeker bij jullie terug!
Referentie VDR Gevelreiniging voor EVA Explainer Video Agency - Bart van Dongen

Bart van Dongen

Eigenaar - VDR Gevelreiniging

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp