Van der Valk Horti Systems

Van der Valk Horti Systems is al jarenlang een begrip in de glastuinbouw en ze zijn het enige gespecialiseerde bedrijf dat zich volledig heeft toegespitst op de ontwikkeling en productie van luchtmechaniek en schermmaterialen.

De uitdaging van Van der Valk Horti Systems

Van der Valk wilde graag haar nieuwe technische systeem introduceren in een, voor hun, nieuwe markt. Dat was een uitdaging, want ze wilden het anders doen dan bestaande leveranciers zonder het te ingewikkeld te maken. Het idee werd geopperd om middels een serie wekelijkse video’s het nieuwe systeem te introduceren bij bestaande en nieuwe klanten, en met deze vraag kwam Van der Valk bij EVA terecht.

2D Cartoon animatievideo Van der Valk Horti Systems 2 - EVA Explainer Video Agency
2D Cartoon animatievideo Van der Valk Horti Systems - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

Een serie van 6 video scripts werden geschreven en strakke deadlines ingepland om elke week de nieuwe video te kunnen versturen. De Cartoon stijl had de absolute voorkeur voor Van der Valk en paste ook goed bij de geschreven scripts. Vele enthousiaste reacties van (potentiële) klanten en leveranciers verder kijken we terug op een geslaagde animatievideo content campagne!

Een nieuw technisch systeem introduceren in een nieuwe markt was voor ons een uitdaging. We wilden het niet te ingewikkeld maken, maar wel de voordelen op een laagdrempelige manier overbrengen. Samen met EVA is dat enorm goed gelukt. We kozen voor een serie van 6 video’s, waarbij wekelijks een nieuwe video werd gelanceerd. De samenwerking verliep vanaf het eerste contact erg prettig. Ondanks de strakke deadlines bleef EVA dienstbaar en leverde video’s af met een erg gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan EVA dan ook van harte aanbevelen.
Referentie Van der Valk Horti Systems voor EVA Explainer Video Agency - Diana Menheer

Diana Menheer

Marketing & Communications Manager - Van der Valk Horti Systems

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp