Valantic

Valantic daagt haar klanten uit frontrunner te worden in hun business. Op zoek naar kansen om te innoveren en de business te laten groeien. Digital commerce is voor Valantic een totaalpakket – op alle touchpoints tijdens de gehele customer journey. Van strategie naar executie. Beginnend met doordachte digitale strategieën. Via de ontwikkeling van technologische oplossingen op het gebied van datamanagement, commerce en customer engagement. Tot aan UX/Design en online marketing.

De uitdaging van Valantic

Valantic werkt in de wondere wereld van digital commerce. In deze wereld schieten continu nieuwe termen uit de grond waar de klanten van Valantic ook niet altijd op aanslaan. Het is daarom belangrijk voor Valantic dat ze hun doelgroep opleiden. En daar wilden ze graag video voor inzetten.

Hybride explainer video Valantic Hyperpersonalisatie 2 - NOS op 3 stijl - EVA Explainer Video Agency
Hybride explainer video Valantic Hyperpersonalisatie 2 - NOS op 3 stijl - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

En niet zomaar een video, maar een hybride explainer video. Bij Valantic lopen veel experts rond met een goed verhaal, en 1 van die goede verhalen ging over ‘Hyperpersonalisatie’. Het voordeel van het gebruik van de hybride explainer video is dat er, naast de animaties die de uitleg versterken, ook ruimte is voor de expert in beeld. Zo bouwt de expert ook aan zijn credibility en heeft de video kijker een gezicht bij het onderwerp én bij Valantic.

We zijn erg tevreden over het eindresultaat van onze hybride explainer video over hyperpersonalisatie. Het ziet er erg professioneel uit en ook intern hebben we er complimenten over gekregen. In het proces heeft het team van EVA goed met ons meegedacht, zoals bij het maken van de teasers voor YouTube en LinkedIn. Wanneer we dus weer een explainer video gaan maken, dan kiezen we zeker weer voor EVA.
Referentie Valantic voor EVA Explainer Video Agency - Danny Blijenburg

Danny Blijenburg

Inbound Marketeer - Valantic

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp