UE Systems

UE Systems is een bedrijf dat gespecialiseerd is in ultrasone inspectietechnologieën. Ze helpen bedrijven bij het opsporen van lekkages, smeringsproblemen en elektrische defecten in verschillende industrieën. Met behulp van geavanceerde ultrasone meetapparatuur zorgen ze ervoor dat apparatuur betrouwbaar blijft en ongeplande stilstand en dure reparaties worden voorkomen.

De uitdaging van UE systems

UE system wilde graag het systeem introduceren en laten zien in wat voor setting je het systeem kan gebruiken.

Schermafbeelding 2023-06-05 163816
Schermafbeelding 2023-06-05 164132

De video oplossing

De keuze om echte beelden te gebruiken is daarom snel gemaakt. In de fabriek laten we zien hoe het systeem gebruikt kan worden. Vervolgens zie je in het kantoor hoe je het rapport kan bekijken.

We hadden een geweldige ervaring met EVA, vanaf het eerste contact tot aan de levering. Zeer professionele en vriendelijke mensen, onze eisen werden snel begrepen en EVA heeft de focus gelegd op het leveren van precies wat we wilden. Ze toonden ook flexibiliteit om met ons eigen schema en onze omstandigheden te werken. En het eindresultaat was perfect – precies wat we hadden verwacht. Geweldig team om mee samen te werken, een echte aanrader.
1662729331203

Mario Barbosa

Marketing manager - UE systems

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp