Trustoo

Trustoo vindt de beste pro in jouw regio. Bij het vinden van een lokale dienst is de kwaliteit de belangrijkste factor. Maar hoe vind je de beste bedrijven? Voor Hotels is er Booking.com. Voor restaurants is er TheFork. En voor lokale diensten is er Trustoo.

De uitdaging van Trustoo

Trustoo wilde graag op een duidelijke manier haar dienstverlening onder de aandacht brengen onder de doelgroep: lokale dienstverleners. Het moest kort en bondig, en duidelijk de unieke manier van werken van Trustoo naar voren laten komen. Video dus!

Motion Graphics animatievideo Trustoo - EVA Explainer Video Agency
Motion Graphics animatievideo Trustoo 3 - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

Voor wat betreft de video stijl hebben we de Motion Graphics stijl gekozen. Voor Trustoo is de huisstijl erg belangrijk en aangezien ze een online platform zijn zoals Booking.com hebben we er ook voor gekozen de schermen van het platform na te bootsen in de animatievideo. Trustoo gebruikt de video in mailings, op de website en in diverse social media campagnes.

Weer fantastisch geholpen door het team van EVA! Mooi om te zien hoe uitgebreid het aanbod van animatiestijlen is geworden. De Motion Graphics animatievideo gaf ons de professionele look dat past bij ons nieuwe platform. En met de creativiteit van het team van EVA kwam ons script echt tot leven. Nogmaals bedankt!
Referentie Trustoo voor EVA Explainer Video Agency - Dion Gouwerok

Dion Gouwerok

Marketing Manager - Trustoo

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp