Trustoo Nieuwe klanten

Trustoo vindt de beste pro in jouw regio. Bij het vinden van een lokale dienst is de kwaliteit de belangrijkste factor. Maar hoe vind je de beste bedrijven? Voor Hotels is er Booking.com. Voor restaurants is er TheFork. En voor lokale diensten is er Trustoo.

De uitdaging van Trustoo

Trustoo is een online platform. Dat betekent dat nieuwe klanten zich kunnen aanmelden zonder ooit met een van de werknemers van Trustoo live in contact te zijn geweest. Om toch een persoonlijk en warm welkom te organiseren voor deze nieuwe klanten wilde ze graag een hybride explainer video laten maken. Gepresenteerd door 1 van de medewerkers van Trustoo, waarin een korte uitleg wordt gegeven hoe je profiel zo goed mogelijk in te stellen.

Hybride explainer video - NOS op 3 stijl - Trustoo 2 - EVA Explainer Video Agency
Hybride explainer video - NOS op 3 stijl - Trustoo 3 - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

Aangezien het de bedoeling was ‘persoonlijkheid’ toe te voegen aan het video project hebben we gekozen voor de Hybride animatievideo stijl. Hybride omdat animaties in deze stijl worden toegevoegd aan echte beelden, geschoten in onze studio in Amsterdam. Hiermee heb je het beste van 2 werelden: de persoonlijkheid van echte personen en de kracht van uitleg van de animaties.

Weer fantastisch geholpen door het professionele video team van EVA! De Hybride animatievideo gaf ons de persoonlijkheid waar we naar zochten en de animaties laten perfect zien hoe ons platform werkt. Met de creativiteit van het team van EVA kwam het script echt tot leven. Nogmaals bedankt!
Referentie Trustoo voor EVA Explainer Video Agency - Dion Gouwerok

Dion Gouwerok

Marketing Manager - Trustoo

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp