TreeTracker

TreeTracker wil van bomen het hart van steden vormen, waardoor deze steden duurzamer, veerkrachtiger en mooier worden. Door deep learning-algoritmen aan het werk te zetten, kan TreeTracker stadsplanning, boomonderhoud en milieurapportage slimmer maken.

De uitdaging van TreeTracker

TreeTracker merkte dat tijdens afspraken met potentiële klanten er nog veel onduidelijk was. Om de propositie en innovatie op een heldere en duidelijke manier uit te leggen is daarom gekozen een animatievideo te laten maken met de focus op de propositie en de werkwijze van TreeTracker.

Motion Graphics animatievideo TreeTracker 2 - EVA Explainer Video Agency
Motion Graphics animatievideo TreeTracker - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

Tijdens de eerste meeting werd al snel duidelijk dat TreeTracker het beste geholpen was met onze Motion Graphics animatievideo stijl. Vooral de combinatie van het tonen van personen (in een stad) en de uitleg van de technische achterkant en dashboards konden we het beste in deze stijl naar voren brengen. Een eerste versie van een door ons geschreven script was direct de spijker op zijn kop waarna we verder konden met de animatievideo.

Het resultaat: een mooie en duidelijke animatie explainer video welke TreeTracker gaat helpen de propositie en werkwijze uit te leggen!

Om de TreeTracker propositie en werkwijze te duiden, waren we op zoek naar een goede video animatie. Als startup hebben we geen fulltime marketeer in dienst, ondersteuning was dus gewenst. EVA heeft ons super goed geholpen! Van brainstorm naar script en van concept naar definitief; binnen no-time is de video tot stand gekomen. Het eindresultaat is precies waar we op hoopten. Alles in een open en proactieve samenwerking. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsvideo animatie!
Referentie TreeTracker voor EVA Explainer Video Agency - Dirk van Riel

Dirk van Riel

Directeur - TreeTracker

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp