TIP Group

TIP Group is gespecialiseerd in het leasen, huren, onderhouden en repareren van trucks en trailers.

De uitdaging van TIP Group

Voor TIP Group is veiligheid van de werknemers en leveranciers een heel belangrijk speerpunt. Voor TIP hebben we daarom al vele veiligheids- en trainingsvideo’s gemaakt maar voor dit nieuwe project wilde TIP graag de werknemers een aantal vragen stellen om zo visueel zowel een goed antwoord als een fout antwoord scenario te kunnen laten zien.

Explainer video agency Interactieve video TIP Group
Explainer video agency Interactieve video TIP Group 2

De video oplossing

Om dit voor elkaar te krijgen hebben we voor TIP een interactieve veiligheidsvideo gemaakt. In deze video geven we de werknemers van TIP in 3 scenario’s verschillende antwoordmogelijkheden. Op basis van het gekozen antwoord wordt een scenario uitgespeeld, dit kan dus ook een ‘fout’ scenario zijn waarna de medewerkers opnieuw dezelfde keuze krijgen voorgeschoteld. Op deze manier hebben we het leertraject kunnen verbeteren en versnellen.

Met EVA hebben we al een reeks veiligheidsuitlegvideo’s gemaakt om ervoor te zorgen dat onze mensen in de veiligst mogelijke omgeving kunnen werken. Voor dit nieuwe project hebben we een volgende stap gezet met betrekking tot onze veiligheidsvideo’s door er interactiviteit aan toe te voegen. Het grootste voordeel hiervan is dat onze werknemers daadwerkelijk betrokken raken bij de video’s, wat op zijn beurt hun leertraject nog verder zal verbeteren en versterken. Hiermee zorgen we ervoor dat de locaties van de TIP Group een veilige werkplek blijven.
Markus Pretzl - TIP Group - EVA Interactieve Video

Markus Pretzl

Directeur ESG/EHS - TIP Group

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp