SOLVM

SOLVM is een alles-in-een oplossing waarmee je binnen no‑time je e‑mailmarketing voor elkaar hebt. Jij zorgt voor de content, SOLVM regelt de rest.

De uitdaging van SOLVM

SOLVM wilde graag kort kunnen uitleggen wat SOLVM is en waarom het zo’n handige tool is. Een explainer video is hier natuurlijk de perfecte tool voor. Gedurende het eerste gesprek kwamen we al snel op een Business explainer video uit, vooral vanwege de vele b2b klanten en zakelijke uitstraling van het bedrijf.

Business animatievideo SOLVM - EVA Explainer Video Agency
Business animatievideo SOLVM 3 - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

De Business explainer video van SOLVM wordt veelvuldig ingezet in de marketingactiviteiten. Zo heeft de animatievideo een prominente plek op de website gekregen en wordt deze ingezet in Social Media campagnes en tijdens (online) afspraken. Zo doet de animatievideo precies wat vooraf was bedacht: SOLVM kort en op een heldere manier uitleggen.

Goede samenwerking en mooi resultaat. Er wordt goed actief meegedacht en flexibel in realisatie. Helpen om te komen tot een goed resultaat. Prijs-kwaliteit echt heel goed en prettige mensen om mee te werken.
Referentie SOLVM voor EVA Explainer Video Agency - Joris de Bruijne

Joris de Bruijne

Founder SOLVM

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp