SO De Bongerd

De Bongerd is een basisschool in Almere waar speciaal onderwijs wordt gegeven welke valt onder het bestuur van Stichting Almere Speciaal.

De uitdaging van De Bongerd

SO De Bongerd heeft, net als zoveel andere basisscholen, de uitdaging de beste leerkrachten aan zich te verbinden. Maar tegelijkertijd is lesgeven binnen een speciaal onderwijs instelling niet voor iedereen weggelegd.

Motion Graphics animatievideo de Bongerd onderwijs en educatie 3 - EVA Explainer Video Agency
Motion Graphics animatievideo de Bongerd onderwijs en educatie 2 - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

Via een Motion Graphics animatievideo brengen we het gevoel en kernwaarden van de Bongerd over op de doelgroep: potentiële nieuwe medewerkers. De video wordt verspreid via sociale kanalen (vooral LinkedIn) en De Bongerd zal ook gaan adverteren met de video op de verschillende kanalen. Daarnaast heeft de video natuurlijk een prominente plek op de website gekregen.

We zijn echt heel erg tevreden over de service en prettige manier van samenwerken met EVA. Het is EVA gelukt om een passende animatie video te maken voor De Bongerd waarin we ons op een kernachtige en persoonlijke wijze presenteren. Er is goed geluisterd naar onze wensen en er was voldoende ruimte om in het proces bij te sturen. Dit alles heeft geresulteerd in een prachtige animatie video.
Referentie SO De Bongerd voor EVA Explainer Video Agency - Harm Wildenberg

Harm Wildenberg

Directeur - SO De Bongerd

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp