Riskchanger

Riskchanger is hét eigentijdse software en kennis platform om de onderwijskwaliteit te monitoren en te verbeteren.

De uitdaging van Riskchanger

Riskchanger is een prachtige tool om de processen binnen onderwijsinstellingen te monitoren en te verbeteren. Echter door de vele functionaliteiten behoeft de werking en de voordelen daarvan wel de nodige uitleg. Een animatie explainer video zou hier de perfecte oplossing voor zijn, maar omdat er veel verschillende onderwerpen aan bod zouden komen, moest daar wel een gebruiksvriendelijke oplossing voor worden gevonden.

Interactieve animatievideo Riskchanger 3 - EVA Explainer Video Agency
Interactieve animatievideo Riskchanger 2 - EVA Explainer Video Agency

De video-oplossing

De oplossing die we hiervoor hebben aangedragen is een interactieve animatievideo. We starten de video met een korte intro, waarna de kijker zelf eenvoudig het onderwerp aanklikt waar hij of zij meer over wilt weten. Zo komen alle functionaliteiten en onderwerpen in 1 video aan bod, zonder dat de kijker content hoeft te bekijken waar hij geen interesse aan heeft.

De reacties op de interactieve video van Riskchanger zijn heel positief, zowel onder bestaande klanten als nieuwe potentiële klanten, die nu snel begrijpen wat er allemaal met het platform mogelijk is.

Aan het begin van de corona heeft Riskchanger de sales- en marketing koers aangepast. We wilden naar een integrale en interactieve video omgeving. Na de algemene intro kan de gebruiker kiezen uit 6 video’s. De klanten reageerden zeer positief. Ze krijgen een professioneel beeld van de organisatie en ons aanbod, kunnen nu de video bekijken voor helpdesk vragen, ze kunnen eigen mensen met de video opleiden, tijdens onze salespresentaties gebruiken we de video’s waardoor we minder hoeven uit te leggen en er tijd is om andere onderwerpen uit te diepen, in de eerste ronde van gesprekken met prospects wordt nu MTeams en de video ingezet en dat bespaart echt veel tijd. Kortom wij zijn zeer tevreden over de slagvaardige en vakkundige aanpak van EVA en het resultaat bij prospects en klanten.
Referentie Riskchanger voor EVA Explainer Video Agency - Pieter Hazelhoff

Pieter Hazelhoff

Eigenaar - Riskchanger

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp