Rebels

Rebels gebruikt innovatieve technieken zoals Virtual Reality of Extended Reality om commerciële boodschappen levendiger te maken.

De uitdaging van Rebels

Bij Rebels gaat alles om visualisatie. Maar het eigen verhaal van Rebels was nog niet zo visueel. Daar moest zeker een animatievideo voor komen die op een leuke manier een aantal mogelijkheden laat zien van de diensten van Rebels. Bij een innovatief product is het altijd lastiger om met alleen tekst of afbeeldingen te laten zien wat je doet. En zeg nou zelf, bij een start-up die zo visueel is ingesteld hoort natuurlijk een explainer video.

Business animatievideo Rebels 2 - EVA Explainer Video Agency
Business animatievideo Rebels 3 - EVA Explainer Video Agency

De video-oplossing

Voor Rebels hebben we een Business animatievideo gemaakt waarmee we de kijker meenemen binnen de mogelijkheden van Rebels, VR en AR. Het script is heel erg op een ‘storytelling’ manier geschreven en daarmee spreekt de video ook erg tot de verbeelding. De explainer video is bij de lancering ingezet en gedeeld en zal in diverse social campagnes worden ingezet.

Wij zijn ontzettend blij met de video! Door eenvoudig en pakkend uit te leggen wat we doen, kunnen we dit ook eenvoudiger communiceren richting potentiële klanten. In een sector die voor vele toekomst lijkt, is het lastig om in kindertaal uit te leggen wat het voor jou of een klant kan betekenen. Toch is EVA er in geslaagd! Met een enorm tof concept namen zij ons mee en kwamen ook met leuke, passende ideeën die goed aan sluiten bij onze visie. Prijs/Kwaliteit is fantastisch!
Referentie Rebels voor EVA Explainer Video Agency - Bart Homan

Bart Homan

Head of Sales - Rebels

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp