RealCGR

RealCGR is een dynamisch Reguleringstechnologie bedrijf met als missie bij te dragen aan de weerbaarheid van organisaties en daarmee bij te dragen aan een veiligere wereld.

De uitdaging van RealCGR

RealCGR heeft niet de makkelijkst uit te leggen dienstverlening. Maar dat maakt het niet minder belangrijk. Wat wel snel duidelijk werd bij RealCGR intern is dat ze behoefte hadden aan een heldere en versimpelde manier om hun diensten en producten uit te leggen. Daarnaast wilde ze graag een korte versie, zonder geluid, welke ze op de WorldExpo in Dubai konden laten zien. Met die vragen kwamen ze dan ook bij ons terecht.

Motion Graphics animatievideo RealCGR 3 - EVA Explainer Video Agency
Motion Graphics animatievideo RealCGR - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

Door op voorhand goed na te denken over de 2 gevraagde toepassingen (1. de Expo video en 2. de reguliere explainer video) konden we beide video’s combineren in 1 project (en dus ook maar de kosten van 1 video). De langere reguliere explainer video was hierin de basis, van waaruit we eenvoudig de kortere versie konden editen. Het resultaat? 2 explainer video’s voor de prijs van 1.

Een snel doordacht resultaat dankzij EVA. We hadden heel veel ideeën maar geen idee om dat op een creatieve manier te laten ontplooien. Samen zijn we op zoek gegaan naar de ideale manier om onze boodschap, een technische uitleg, uit te brengen in beelden, dit op een leuke manier zodat deze in Dubai op de WorldExpo dagelijks kan gepresenteerd worden. De uitkomst is een super resultaat!
Referentie RealCGR voor EVA Explainer Video Agency - Charlotte Hugaerts

Charlotte Hugaerts

Marketing Manager - RealCGR

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp