Raphaëlstichting – Antroposofische zorg

De Raphaëlstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en is daarnaast actief in de psychiatrie en verpleeghuiszorg. Ze werken vanuit een antroposofisch geïnspireerde zorgvisie waarin de individuele ontwikkeling van cliënt en medewerker voorop staat. Binnen een intensief gemeenschapsleven is er veel aandacht voor kunst en cultuur.

De uitdaging van Raphaëlstichting

Antroposofische zorg. Wat is dat eigenlijk? Deze vraag wilde de Raphaelstichting samen met een aantal zorg partners graag beantwoorden en een animatie explainer video.

Raphaelstichting, EVA explainer Video Agency
Raphaelstichting, EVA explainer Video Agency 2

De video oplossing

De Raphaelstichting is bij ons terecht gekomen voor een heldere animatie explainer video over het gedachtegoed: antroposofische zorg. Samen met een aantal partner zorginstellingen hebben we in verschillende sessies het script en de stijl met elkaar afgestemd met als resultaat deze maatwerk explainer video in ons gouden video pakket.

Het is niet makkelijk om ‘antroposofische zorg’ in woorden te vatten. Daarom hebben we gekozen voor een visueel verhaal! Met hun kennis, kunde en flexibiliteit heeft EVA ons vertrouwen gewonnen. De animatievideo die we samen hebben gemaakt, legt op een heldere manier uit wat antroposofische zorg inhoudt. EVA heeft niet alleen onze visie begrepen, maar heeft deze ook omgezet in een visueel pareltje. Het is nu voor iedereen begrijpelijk wat antroposofische zorg inhoudt, en dat is precies wat we wilden. We zijn blij met de samenwerking met EVA. Ze zijn professioneel, communiceren open en eerlijk, en hebben ons door het hele proces geleid. Bedankt voor de fijne samenwerking!
Kirsten Bruin - Raphaëlstichting, EVA Explainer Video Agency

Kirsten Bruin

PR Communicatieadviseur - Raphaëlstichting

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp