Provincie Noord Holland

De Provincie Noord Holland is, net als alle andere provincies in Nederland, bezig met de implementatie van de omgevingswet. Een nieuwe wet die het voor burgers makkelijker moet maken aanvragen te doen via 1 loket.

De uitdaging van de Provincie Noord Holland

De omgevingswet is een gigantisch verandertraject binnen de provincies in Nederland. De provincie Noord Holland heeft ons daarom gevraagd, net als de provincie Utrecht, om ze te helpen met de interne communicatie over de omgevingswet.

2D Cartoon animatievideo Provincie Noord Holland - Omgevingswet - EVA Explainer Video Agency
2D Cartoon animatievideo Provincie Noord Holland - Omgevingswet 3 - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

Met een verhalende cartoon animatievideo, in ons bronzen video pakket, wordt de interne organisatie bij de provincie Noord Holland meegenomen in het omgevingswet verandertraject. Doel van deze video is zo goed mogelijk uitleggen aan de interne organisatie binnen de provincie Noord Holland, waarom deze verandering er komt en wat er gaat veranderen.

EVA Explainer Video Agency is zeer vakkundig. Het proces van totstandkoming verliep soepel. Er werd goed met ons meegedacht over de uitwerking van verschillende opties, de communicatie verliep vlot. We kregen veel complimenten over het filmpje, voor wat betreft helderheid van uitleg en de vormgeving.
Referentie Provincie Noord Holland voor EVA Explainer Video Agency - Maaike Kamps

Maaike Kamps

Programmamanager Implementatie Omgevingswet - Provincie Noord-Holland

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp