Prolock

Prolock is een bedrijf dat zich bezighoudt met het beschermen van waterkanten, zoals oevers, dijken en watergangen. Ze hebben een speciale oplossing ontwikkeld die innovatief, duurzaam en betaalbaar is.

Prolock is een hybride systeem en combineert een gerecycled kunststof scherm met langere houten palen. Deze schermen in combinatie met de langere houten/stalen palen zorgen ervoor dat de waterkant stevig blijft. Het systeem is flexibel, eenvoudig te installeren en kan worden aangepast aan verschillende situaties en projecten.

De uitdaging van Prolock

Prolock wilde via een animatievideo duidelijk maken dat zij een duurzaam en milieu verantwoord alternatief hebben op traditionele producten zoals hout en staal. Om zo aan klanten en opdrachtgevers de kracht van het Prolock systeem over te brengen.

Schermafbeelding 2023-05-31 144924
Schermafbeelding 2023-05-31 150216

De video oplossing

Via de juiste animatiestijl hebben wij goed gevisualiseerd hoe de duurzame en milieu verantwoorde producten van Prolock werken. Zodat de video op zowel sociale media, beurzen en de website terecht kan of meegestuurd kan worden aan klanten.

Het leek ons gaaf om het Prolock-systeem te verduidelijken door middel van een animatievideo. Echter hadden wij hiervan geen kennis of ervaring in. Gelukkig kwam EVA in beeld. Zij hebben ons geweldig begeleid en ervoor gezorgd dat er een fantastische animatievideo is gemaakt. Wij zijn blij met het eindresultaat en dit leidt tot meerdere video’s.

Boris Wijngaarden

Sales marketeer Prolock

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp