Prof Trainingen

Proftrainingen is aanbieder van trainingen en opleidingen op zowel zakelijk als persoonlijk gebied in uiteenlopende categorieën.

De uitdaging van Prof Trainingen

Prof Trainingen heeft cursussen in vele uiteenlopende gebieden met doelgroepen in bijna alle branches en segmenten. Veel uit te leggen dus – iets wat ze graag op een heldere manier willen doen zonder te veel tekst te gebruiken. Het doel van Prof Trainingen is een aantal populaire trainingen vaker aan kunnen bieden aan een groter publiek.

Motion Graphics animatievideo Prof Trainingen 2 - EVA Explainer Video Agency
Motion Graphics animatievideo Prof Trainingen 3 - EVA Explainer Video Agency

De video-oplossing

Voor Prof Trainingen hebben we een vijftiental video’s mogen maken. Video’s aansluitend op bepaalde trainingen maar ook een video waarin de speciale winactie voor een Puch E-bike wordt aangekondigd. Prof Trainingen gebruikt de video’s uiteraard veelvuldig op de website, maar ook Social Media is een heel belangrijk medium om de doelgroep te bereiken. Met de gemaakte video’s kan Prof Trainingen voorlopig weer vooruit.

Wij hebben meerdere animatievideo’s met EVA Explainer Video Agency gemaakt. Erg tevreden met zowel het proces om tot de video’s te komen als het eindresultaat. Wij komen zeker terug met onze aankomende video projecten!
Referentie Prof Trainingen voor EVA Explainer Video Agency - Gerritjan van der Velde

Gerritjan van der Velde

Eigenaar - Prof Trainingen

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp