Pontifexx

Pontifexx is een consultancy bureau met als specialisme onderhoudsmanagement en energiebesparingen binnen fabrieken. Pontifexx helpt bedrijven technische uitdagingen in begrijpelijke taal om te turnen tot concrete plannen.

De uitdaging van Pontifexx

Pontifexx heeft best een ingewikkelde dienstverlening. Zeker als het gaat om de energiemonitoring. En daarom ook veel potentie bij nieuw aan te boren klanten die nog geen idee hebben wat ze doen. Maar hoe leg je dan jouw dienst eenvoudig in enkele minuten uit?

Business animatievideo Pontifexx 2 - EVA Explainer Video Agency
Business animatievideo Pontifexx 3 - EVA Explainer Video Agency

De video-oplossing

Voor Ponitfexx hebben we voor de Business Animatie stijl gekozen. Logisch wel, gezien de zakelijke markt waar ze in opereren en daarnaast de zakelijke stijl die Pontifexx zelf wilt uitstralen. Binnen 2 minuten hebben we middels de ‘probleem – oplossing – uitleg  – actie’ opbouw helder weten over te brengen welke problemen Pontifexx oplost voor haar klanten om zo leads te gaan genereren. De video wordt zowel online als offline veelvuldig ingezet.

Wij voeren verbeter projecten uit op de technische afdelingen bij fabrieken in Nederland. Om de aanpak simpel duidelijk te communiceren hebben wij gebruik gemaakt van EVA Explainer Video Agency. EVA stelt goede vragen om tot de kern van je boodschap te komen waardoor het maken van een video makkelijker is dan je zou denken. Na een paar revisies was de video al snel klaar. Klanten reageren erg goed op onze explainer video en de video is daarnaast ook erg handig om intern uitleg te geven over een nieuwe dienst. Wij gaan zeker vaker gebruik maken van EVA Explainer Video Agency en zou het ook anderen aan willen raden.
Referentie Pontifexx voor EVA Explainer Video Agency - Johan van de Pol

Johan van de Pol

Commercieel Manager - Pontifexx

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp