Pon Power

Pon Power is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op de verkoop, onderhoud en revisie van Caterpillar-motoren. Deze motoren worden gebruikt in verschillende sectoren, zoals de scheepvaart en de industrie. Misschien vraag je je af waarom dit belangrijk is. Nou, het is essentieel dat deze motoren betrouwbaar en efficiënt werken, omdat ze een belangrijke rol spelen in de aandrijving van schepen en industriële machines. Pon Power zorgt ervoor dat deze motoren goed onderhouden worden en eventuele reparaties worden uitgevoerd, zodat ze optimaal kunnen presteren. Ze hebben veel technische kennis en expertise, waardoor ze hoogwaardige motoren kunnen leveren en uitstekende service kunnen bieden aan hun klanten.

De uitdaging van Pon Power

Pon Power heeft het Microgrid ontwikkeld om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan duurzame energieoplossingen en energieonafhankelijkheid. Een Microgrid is een kleinschalig elektriciteitsnetwerk dat lokaal energie kan opwekken, opslaan en distribueren. Om de werking van Microgrid toe te lichten, heeft Pon Power gekozen voor een animatie explainer video.

Schermafbeelding 2023-06-08 111447
Schermafbeelding 2023-06-08 113317

De video oplossing

We hebben samen met Pon Power gekozen voor een video in ons zilveren video pakket. Dit omdat de huisstijl belangrijk was om terug te laten komen en er ook een aantal elementen custom gemaakt moesten worden voor de video. Nadat we het script hebben geschreven, volgens de ‘Probleem-Oplossing-Uitleg-Actie’ methode, zijn we de animaties gaan bedenken, designen en tot leven gaan brengen in de video!

Pon Power heeft via EVA een mooie animatie laten maken die de werking van een Microgrid uitlegt. We hebben prettig samengewerkt en zijn tevreden over het resultaat. Bedankt team EVA!
1654254695861

Annemieke van Balen

Senior communicatiespecialist - Pon Power

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp