Please ask m

Please ask m is dé AI assistent voor de Hospitality branche. Met Please ask m handel je vergader- & hotelaanvragen binnen een half uur af.

De uitdaging van Please ask m

Please ask m is een software startup en daarom is het extra belangrijk goed uit te kunnen leggen wat je voor klanten kunt betekenen. Dit alleen met tekst en afbeeldingen op de website doen past niet bij een vooruitstrevende startup. Het was tijd voor een explainer video volledig in de eigen huisstijl.

Motion Graphics animatievideo Please ask m - EVA Explainer Video Agency
Motion Graphics animatievideo Please ask m 3 - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

Voor Please ask m was de eigen look en feel en huisstijl erg belangrijk. Vandaar dat we al snel hebben besloten voor onze Motion Graphics animatievideo stijl te kiezen. Binnen deze stijl hebben we de kleuren en look en feel van de website over kunnen nemen. De video wordt veelvuldig ingezet door Please ask m, na een uitgebreide social media campagne heeft de explainer ook een prominente plaats op de website gekregen.

Als software startup is het belangrijk om snel, duidelijk en op een leuke manier aan de potentiele klanten te laten zien wie je bent en wat je doet. Om dit op een bijzondere manier te laten zien, zijn wij van Please ask m terecht gekomen bij EVA Explainer Video Agency. Dankzij het direct meedenken van Ramon en het snel schakelen van Loes, zijn wij blij met de samenwerking en natuurlijk het eindresultaat, de video! EVA & collega’s bedankt en hopelijk tot de volgende keer.
Referentie Please ask m voor EVA Explainer Video Agency - Terry Spoon

Terry Spoon

Marketing & Communicatie - Please ask m

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp