Please ask m

Please ask m is een virtuele assistent voor de MICE branche. De software ‘m’ helpt bij het verwerken, centraliseren en automatiseren van zakelijke aanvragen.

De uitdaging van Please ask m

De vorige video welke we voor Please ask m hebben gemaakt, is inmiddels ruim 2 jaar oud. Het werd dus hoog tijd de video samen te vernieuwen en in een nieuw jasje te steken.

Hybride explainer video Please ask m 2 - NOS op 3 stijl - EVA Explainer Video Agency
Hybride explainer video Please ask m - NOS op 3 stijl - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

De Hybride explainer video stijl sprak Please ask m direct aan. Vooral dankzij het feit dat in deze video stijl ‘persoonlijkheid’ kan worden toegevoegd aan de video. Dit was wat ze zochten.

Nadat we het script samen hebben geschreven zijn we de animaties gaan bedenken en designen in het storyboard. Vervolgens heeft tijdens de opnamedag, CO-Founder & Technical Director, Christel Schuurman de video gepresenteerd in de Green Screen studio.

Het resultaat? Een hele gave video waar we trots op zijn!

Na een succesvolle eerste explainer video 2 jaar geleden, was het tijd voor iets nieuws. Snel schakelen, fijn contact en goed kunnen verplaatsen in ons product is de reden dat we ook voor deze video weer bij EVA terecht zijn gekomen. We zochten dit keer naar een innovatieve versie en zo kwamen we bij de Hybride explainer video. We zijn super blij met het resultaat en de eerste reacties zijn erg enthousiast. EVA, bedankt voor de fijne samenwerking en tot de volgende!
Referentie Please ask m voor EVA Explainer Video Agency - Terry Spoon

Terry Spoon

Co-Founder / COO - Please ask m

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp