OKV

Administratiekantoor OKV biedt uitgebreide boekhoud- en financiële diensten aan bedrijven en particulieren, waaronder het verzorgen van belastingaangiftes, het opstellen van jaarrekeningen en het beheren van salarisadministratie.

De uitdaging van OKV

OKV wilde graag een animatievideo maken om te laten zien dat het aanleveren van administratie niet moeilijk hoeft te zijn. Iedereen kan het!

Schermafbeelding 2023-06-01 100811
Schermafbeelding 2023-06-01 100838

De video oplossing

Stap voor stap hebben wij laten zien hoe OKV te werk gaat. Hoe makkelijk het is, dat het geschikt is voor iedereen en uitleg geven aan de klanten die al enthousiast zijn over digitaal werken. Daarnaast hebben wij de voordelen van de werkwijze laten zien.

Binnen komen via Ramon, service verleend via Eva en Loes. Een geolied team waarbij je van begin tot einde weet waar je aan toe bent. Stappenplan is duidelijk vertelt aan het begin en daarna opgevolgd zoals verwacht. Korte lijnen maken het ook makkelijk om te communiceren. Eindproduct heeft bijna geen aanpassingen nodig omdat de plannen vooraf zo duidelijk zijn opgezet dat je over bijna alles al nagedacht hebt en dat terugziet in de video. Gezien hun kennis en ervaringen in vele branches komen er ook leuke en verrassende aspecten in terug die perfect aansluiten bij je wensen. Inmiddels is mijn 2e video klaar en ben weer enorm tevreden! Ik wil iedereen, die deze vorm van uiting wilt toevoegen aan zijn bedrijf, aanraden om een video te laten maken door “EVA”. Topteam!
download

Roderick Vinck

Eigenaar - Administratiekantoor OKV

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp