Offlimits / Helpwanted

Helpwanted is er voor de ondersteuning van mensen die te maken hebben (gehad) met online grensoverschrijdend gedrag en misbruik, in het bijzonder seksueel (kinder-)misbruik en uitbuiting.

De uitdaging van offlimits Helpwanted

Helpwanted snapt heel goed dat voor de jonge doelgroep video als communicatiemiddel het beste werkt. Maar ze wilden voor een nieuw video project NOSop3 achtige video’s maken over hun 10 belangrijkste onderwerpen.

Offlimits Helpwanted Animatievideo Use Case EVA Explainer Video Agency (2)
Offlimits Helpwanted Animatievideo Use Case EVA Explainer Video Agency (3)

De video oplossing

Hiervoor waren ze bij EVA Explainer Video Agency, met onze hybride video’s, aan het juiste adres. Voor Helpwanted zijn we een uitvoerig traject in gegaan waarbij zowel de script fase als de visuals alle aandacht hebben gekregen die het verdient. Het resultaat: een serie korte NOSop3 achtige explainer video’s, perfect afgestemd op de doelgroep.

Wij waren op zoek naar een partij die explainers kon maken over de thema’s van Helpwanted. Het doel was om jongeren aan te spreken met dynamische animatievideo’s. Daarbij moest onze huisstijl terugkomen en de video’s moesten diversiteit laten zien. Met Ramon en zijn team was er al snel een klik. In de montagefase was het zoeken naar de juiste vorm en dynamiek. Maar onze opmerkingen hierop werden zonder probleem aangepast en er werd meegedacht de video’s aan te sluiten bij onze wensen. Prettig hierbij: de onbeperkte revisierondes. In openheid, met humor en vertrouwen hebben we fijn samengewerkt.
Maaike-witlox-offlmits-helpwanted

Maaike Witlox

Communicatieprofessional - Offlimits / Helpwanted

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp