NHK

NHK, de Nederlandse Haarden- en Kachelbranche is gespecialiseerd in de verkoop van haarden en kachels in Nederland. Ze bieden een breed scala aan haarden en kachels, inclusief houtkachels, gashaarden, elektrische haarden en meer. NHK staat bekend om hun kwaliteit, vakmanschap en service. Ze helpen klanten bij het vinden van de juiste haard of kachel die past bij hun behoeften en interieur. Of je nu op zoek bent naar een gezellige open haard of een moderne kachel, NHK biedt diverse opties om je huis warm en sfeervol te maken.

De uitdaging van NHK

NHK wilde graag een animatie video om bewustzijn te vergroten over het belang van een optimale verbranding in houtkachels en hoe dit kan bijdragen aan een schonere leefomgeving. Aan de hand van ‘vier pijlers’ zou dit worden getoond.

Schermafbeelding 2023-06-05 134455
Schermafbeelding 2023-06-05 134606

De video oplossing

Een mooi initiatief. Om de vier pijlers duidelijk over te brengen is gefocust op visueel aantrekkelijk en herkenbare beelden, zodat iedereen die beschikt over een haard of kachel hiermee aan de slag kan.

Vanuit de Nederlandse Haarden- en Kachelbranche waren we op zoek naar eigentijdse communicatiemiddelen voor ons kanaal Beter Stoken. In een oriënterend gesprek met EVA werd al snel duidelijk dat animaties voor ons een prima communicatiemiddel zijn, de eerste opdracht volgde als try-out. De opzet voor het script werd gemaakt, de beelden werden in een herkenbare stijl toegevoegd, met bij elke stap ruime mogelijkheid voor input en bijsturen vanuit ons als opdrachtgever. Kenmerkend voor het traject waren de open communicatie en de prima samenwerking, waarbij zelfs aanpassingen in de eindversie mogelijk waren. En het eindresultaat? Top! De volgende opdrachten volgden al snel, op dit moment werkt EVA voor ons meerdere animaties uit over uiteenlopende onderwerpen.
download (1)

Gert Kooij

Directeur-voorzitter - NHK

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp