Mul BV

Mul BV ontwerpers & adviseurs zorgt voor duurzame gebouwen, waarin mensen comfortabel werken en graag verblijven. Het ingenieursbureau uit Gouda ontwerpt, adviseert en selecteert innovatieve installatietechnieken die zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.

De uitdaging van MUL BV

Mul BV was op zoek naar een manier om legionellapreventie door dynamisch beheer van drinkwaterinstallaties helder te visualiseren. Ze kregen hier vanuit de markt veel vragen over hoe dit precies in zijn werk ging en wilden deze vraag professioneel met een animatievideo uit kunnen leggen.

2D Cartoon animatievideo MUL BV 2 - EVA Explainer Video Agency
2D Cartoon animatievideo MUL BV 3 - EVA Explainer Video Agency

De video-oplossing

De Cartoon explainer video voor Mul BV is gecreëerd om de vragen over de legionellapreventie helder en eenvoudig te kunnen uitleggen aan een breed publiek. De video wordt op Social Media veel gebruikt en gedeeld en daarnaast heeft deze een prominente plek op de homepage van Mul BV gekregen.

EVA heeft in een kort tijdsbestek voor ons direct de juiste animatie vervaardigd. De visuals geven een goed beeld van de werkzaamheden in ons werkveld en houden de kijker tot het eind geboeid. Bedankt EVA namens de collega’s van Mul BV ontwerpers & adviseurs!
Referentie Mul BV voor EVA Explainer Video Agency - Martijn Ruyg

Martijn Ruyg

Eigenaar - Mul BV

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Ebook - tips die je moet kennen voordat je een explainer video laat maken -afbeelding FB 1 - EVA Explainer Video Agency

Download gratis e-book:

Het is best lastig om te bepalen op welke manier je een animatievideo gaat laten maken. Huur je een freelancer in? Of een bureau?
En ook nadat je daar een keuze in hebt gemaakt, komt er vaak nog veel op je af.

Om je te helpen de juiste keuzes te maken hebben we een overzichtelijk e-book geschreven met daarin:

“6 onmisbare tips die je moet kennen voordat je een explainer video laat maken”.

Telefoon
Email
WhatsApp