Luma Group

LinkedIn, Monsterboard of Nationale Vacaturebank: in de zoektocht naar personele versterking zijn dit handige tools. Maar niets weegt op tegen een sterk eigen netwerk! Dit is dan ook waar de Luma Group vol op inzet om bedrijven te koppelen aan de beste mensen.

De uitdaging van Luma Group

Kort en bondig kunnen uitleggen wat ze precies doen en wat de toegevoegde waarde van de Luma Group is voor haar klanten én professionals, die uitdaging legde de Luma Group bij ons neer en zijn we mee aan de slag gegaan. Ook moest de video ingezet kunnen worden in verschillende gerichte social media campagnes.

Motion Graphics animatievideo Luma Group - EVA Explainer Video Agency
Motion Graphics animatievideo Luma Group 3 - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

De keuze voor een animatie video stijl was niet zomaar gemaakt, Cartoon of Business paste namelijk ook erg goed bij het script en de uitstraling van de Luma Group. De wensen op het gebied van huisstijl hebben uiteindelijk de doorslag gegeven om voor de Motion Graphics animatievideo stijl te kiezen. De video wordt door de Luma Group via diverse social media campagnes ingezet, zowel betaald als onbetaald, en is daarnaast het eerste wat de Luma Group tijdens afspraken bij nieuwe klanten laat zien! Ook hebben we van de video gericht op zowel klanten als professionals ook 2 aparte versies gemaakt: 1 video voor de klanten, en 1 video puur voor professionals. Deze zullen vooral in de betaalde social media campagnes door de Luma Group worden ingezet.

Laagdrempelig contact en het leveren van kwaliteit. Dit is hoe wij EVA in het kort beschrijven. EVA heeft ons geholpen om de boodschap die wij over willen brengen naar zowel professionals als klanten, helder en creatief te communiceren. Wij waren direct enthousiast bij het zien van de eerste beelden. Gewenste aanpassingen werden binnen no-time toegepast. Mocht je op de korte termijn een professionele video willen? Dan beveelt Luma Group, EVA van harte aan!’
Referentie Luma Group voor EVA Explainer Video Agency - Maarten van de Goor

Maarten van de Goor

Managing Partner - Luma Group

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp