Local Eyes

Local Eyes biedt ondersteuning op het gebied van locatiegegevens, cartografie en infrastructuurbeheer, en helpt haar klanten met marketing, analytics en softwareontwikkeling. Local Eyes optimaliseert besluitvorming en heeft strategische partnerschappen gesloten met nationale en internationale organisaties.

De uitdaging van Local eyes

Local Eyes is een mooi b2b product maar tegelijk ook soms een lastig uit te leggen product. Local Eyes is met deze uitdaging bij ons terecht gekomen en wilde graag een heldere explainer laten maken over hun product en dienstverlening.

Local Eyes Animatievideo Use Case EVA Explainer Video Agency (1)
Local Eyes Animatievideo Use Case EVA Explainer Video Agency (2)

De video oplossing

Voor Local Eyes was huisstijl en de video eigen maken en belangrijk aspect. Dat is waarom we ons zilveren video pakket hebben geadviseerd. Het resultaat? Een heldere animatie explainer video waarin we we de doelgroep van Local Eyes op een leuke en eenvoudige manier de propositie uitleggen.

EVA Explainer Video Agency heeft een fantastische animatie voor ons gemaakt! Vanaf het begin waren ze professioneel en creatief. Ze begrepen onze visie perfect en leverden een eindproduct dat onze verwachtingen overtrof. De communicatie verliep soepel en het resultaat was verbluffend. We zouden hen zeker aanbevelen voor elke videoproductie!
Marcel lagerwerf - Local Eyes

Marcel Lagerwerf

Sales Support- Local Eyes

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp