Lead Healthcare

Lead Healthcare focust op het bevorderen van werkgeluk in de zorgsector door innovatieve benaderingen te stimuleren. Ze ondersteunen zorgprofessionals en patiënten en creëren een inclusieve en ondersteunende werkomgeving. Lead Healthcare streeft naar vernieuwing in de zorg en het bevorderen van welzijn.

De uitdaging van Lead Healthcare

Bij Lead Healthcare waren zij op zoek naar een manier om de voordelen van het werken als zorgprofessional binnen hun organisatie in de schijnwerpers zetten. Deze video’s zijn speciaal ontworpen om potentiële kandidaten aan te trekken en hen te laten zien wat Lead Healthcare te bieden heeft. Ons doel was om de unieke cultuur, de focus op werkgeluk, de ondersteuning voor work-life balance, en de passie voor vernieuwing binnen Lead Healthcare op een boeiende en aantrekkelijke manier over te brengen.

Schermafbeelding 2023-09-11 151714
Schermafbeelding 2023-09-11 151730

De video oplossing

Via de juiste animatiestijl hebben wij meerdere video’s gemaakt die goed visualiseren wat de voordelen zijn van het werken bij Lead Healthcare.

Heb ontzettend fijn samengewerkt met deze club. Denken echt mee, zetten dat stapje extra om tot een perfect resultaat te komen. Voor goede, kwalitatieve animatievideo’s die niet de hoofdprijs kosten, is EVA echt een aanrader!
Eline-Hamelijnck-_1_

Eline Hamelijnck

Marketing manager - Lead Healthcare

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp