Koffiesupply

Koffiesupply levert in Nederland gebrande koffiebonen waarmee je voor elk seizoen de perfecte koffiesmaak in huis haalt.

De uitdaging van Koffiesupply

Koffiesupply was op zoek naar een strakke en heldere manier om haar producten en unieke werkwijze onder de aandacht te brengen. Met het liefst ook de nodige informatie over de verschillende landen waar de koffiebonen vandaan komen.

Interactieve animatievideo Koffiesupply 3 - EVA Explainer Video Agency
Interactieve animatievideo Koffiesupply - EVA Explainer Video Agency

De video-oplossing

Een mooie uitdaging, zeker omdat we de video niet te lang wilde laten worden en dus geen ruimte hadden om elk land en elke unieke eigenschap van bepaalde koffie in de video te benoemen. Deze uitdaging bleek ideaal voor een interactieve video. Met onze interactieve video feature hebben we de Koffiesupply video klikbaar gemaakt, waardoor op elk gewenst moment extra informatie tevoorschijn kan komen in de video.
Zo hebben we een interactieve wereldkaart in de video verwerkt waarin op de continenten kan worden geklikt om de specifieke koffie en bonen te bekijken. Aan het einde van de video hebben we ook een bestel knop verwerkt zodat de video kijker direct een proefpakket kan bestellen. Zo kan de video kijker alle kanten op!

Zichtbaarheid en promotie is een onwijs belangrijk gedeelte van je bedrijf. Onlangs is Koffiesupply opgericht om elk seizoen de juiste koffie aan de man te brengen. Om dit duidelijk en strak te presenteren kwamen Ramon en Loes van EVA Explainer Video Agency op mijn pad. Hier hebben zij een geweldige video van gemaakt. Heel erg tevreden, bedankt voor het goede werk!
Referentie Koffiesupply voor interactieve video voor EVA Explainer Video Agency - Dave Timmer

Dave Timmer

Eigenaar - Koffiesupply

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp