Jurist & Bewind

Jurist & Bewind helpt mensen die hulp nodig hebben bij hun financiën. Dit kunnen mensen zijn die problematische schulden, een verslaving of een geestelijke dan wel lichamelijke beperking hebben.

De uitdaging van Jurist & Bewind

Jurist & Bewind heeft klanten die enkel een andere taal dan Nederlands spreken. Het was daarom belangrijk de video niet alleen in het Nederlands te maken maar ook in het Engels, Turks en Arabisch. Echter wilde Jurist & Bewind geen 4 verschillende video’s op de website hebben staan.

Interactieve animatievideo Jurist & Bewind - EVA Explainer Video Agency
Interactieve animatievideo Jurist & Bewind 3 - EVA Explainer Video Agency

De video-oplossing

Om een video in 4 talen in 1 video te verwerken, hebben we ervoor gekozen de video interactief te maken. Dit hebben we gedaan door linksboven een herkenbaar vlaggetje te plaatsen. De videokijker kan hierop klikken en eenvoudig zijn of haar taal kiezen door op de corresponderende vlag te klikken.

Super blij met het resultaat én het vermogen om te denken in oplossing van EVA. Na te hebben verteld over ons dilemma met verschillende talen werd er direct oplossingsgericht meegedacht om tot een voor ons perfecte video te komen: een interactieve video met taalkiezer. Dank EVA, we komen zeker bij jullie terug!
Jurist & Bewind referentie animatievideo voor EVA Explainer Video Agency

Murat Kartal

Jurist & Bewind

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp