Informore

Informore is een supply chain dienstverlener met een state-of-the-art transportmanagementsysteem, dat tegen relatief lage kosten kan worden aangepast aan specifieke behoeften van de klant.

De uitdaging van Informore

Informore had zelf al veel onderzoek gedaan naar de positieve invloed van video op de conversie van de website. Informore maakte daarom zeker al gebruik van video content, echter hadden ze nog geen heldere animatie explainer video. Daar moest verandering in komen.

Business animatievideo Informore 2 - EVA Explainer Video Agency
Business animatievideo Informore 3 - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

Voor de explainer video voor Informore hebben we op basis van de doelgroep en het script gekozen voor de Business animatievideo stijl. Belangrijk voor Infomore was dat goed duidelijk zou worden dat ze een unieke manier van werken hebben ten opzichte van de concurrenten. Hier hebben we met het script schrijven en in de uiteindelijk animatie dan ook rekening mee gehouden.

De video, die EVA voor ons heeft gemaakt, overtrof onze verwachtingen. De samenwerking verliep goed, duidelijk en snel. De prijs was scherp voor het resultaat. Als we weer een keer een animatie nodig hebben, weten we waar we moeten zijn!
Referentie Informore voor EVA Explainer Video Agency - Maurits Jongens

Maurits Jongens

Manager Operations - Informore

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp