Hupp

Hupp is recruitment en HR specialist binnen Finance en IT die werkt met consultancy op uurbasis. Hierdoor werkt Hupp altijd in het belang van jouw organisatie in plaats van voor een aanbreng fee.

De uitdaging van Hupp

De diensten van Hupp zijn uniek in de recruitment branche en hebben daarom net wat meer uitleg nodig. Hupp was daarom op zoek naar een professionele animatievideo partij die zowel kon helpen met het script als het animeren van de uiteindelijke video. Belangrijk was om uit te lichten dat Hupp het anders doet binnen de recruitment branche.

Business animatievideo Hupp - EVA Explainer Video Agency
Business animatievideo Hupp 3 - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

Voor Hupp hebben we een Business animatie explainer video gemaakt. De business stijl, omdat de doelgroep van deze video potentiële nieuwe klanten zijn. De Business stijl past daar perfect bij. Tijdens het script schrijven hebben we continue focus gehad op de USP’s van Hupp. Waar Hupp zich in onderscheidt, recruitment as a service en de daarbij behorende voordelen, is duidelijk naar voren gekomen.

Heel goed geholpen door Ramon en Loes. De diensten van Hupp zijn uniek in de recruitment branche en hebben daarom net wat meer uitleg nodig. Loes begreep snel wat we wilden zeggen en uitstralen en heeft in korte tijd een heel heldere en duidelijke video ontwikkeld. Wij zijn super tevreden!
Referentie Hupp voor EVA Explainer Video Agency - Britt Smithson

Britt Smithson

Marketing & Communicatie - Hupp

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp