Hubb

Hubb is een volledig onafhankelijk adviesbureau voor telecom en zorgdomotica. Hiervoor maakt Hubb gebruik van haar netwerk van Hubb specialisten die gedurende de gehele keten van het telecom- en/of zorgdomotica traject voor een passend advies en voor de juiste begeleiding zorgen.

De uitdaging van Hubb

Hubb wilde graag haar dienstverlening en unieke manier van werken binnen de telecom- en domoticabranche helder over kunnen brengen. Deze dienstverlening is zo divers en elke keer verschillend, dat dit makkelijker gezegd was dan gedaan.

2D Cartoon animatievideo Hubb 5 - EVA Explainer Video Agency
2D Cartoon animatievideo Hubb 4 - EVA Explainer Video Agency

De video-oplossing

In een script sessie zijn we samen met Hubb tot de kern van de boodschap gekomen. Het verhaal moest goed staan voordat we verder zouden kunnen met het uiteindelijke video idee. Voor de video hebben we gekozen voor een Cartoon stijl video waarin de klant van Hubb en zijn/haar problemen centraal staat. Om daarnaast de conversie te verhogen, hebben we de video’s van Hubb interactief gemaakt zodat de kijker direct contact op kan nemen.

Via EVA heb ik hetgeen ik in mijn hoofd had zitten, kunnen laten uitwerken tot een begrijpelijke betaalbare animatie. Lekker nuchter, snel en to the point! Top!
Referentie Hubb voor EVA Explainer Video Agency - Remko ten Donkelaar

Remko ten Donkelaar

Eigenaar - Hubb

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp