How Company

How Company is een trainer / opleider die organisaties, teams en individuen het beste uit zichzelf laat halen.

De uitdaging van How Company

How Company heeft als belangrijke focus om meer in te gaan zetten op online marketing en via dit medium nieuwe leads en aanvragen te genereren. Hier wilden ze graag een algemene Explainer Video voor gaan inzetten die globaal vertelt wat How Company voor haar klanten kan betekenen.

2D Cartoon Animatievideo How Company - EVA Explainer Video Agency
2D Cartoon Animatievideo 3 How Company - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

How Company is een opleider en laat mensen en teams beter functioneren dankzij haar trainingen en cursussen. De keuze voor de stijl was daarom snel gemaakt: Cartoon! Met de Cartoon Animatievideo laten we de problemen van de klanten van How Company treffend zien om vervolgens de oplossingen (trainingen) van How Company te introduceren. We hebben een algemene video gemaakt, maar daarnaast ook enkele video’s voor een specifieke training zoals de HR training video in deze case. De video’s worden op de website gebruikt en in diverse marketing campagnes met als hoofddoel nieuwe leads te genereren.

Opnieuw enthousiast! Keer op keer bewijst eva zich in te kunnen leven in de essentie van onze boodschap én die te kunnen vertalen in een krachtig statement. We zijn blij met de partnership die wij met eva ervaren. Ook nu, bij de productie van de animatiefilm die eva voor ons maakte om onder HR-professionals aandacht te vragen voor een bijzonder effectief programma om zelfredzaamheid in organisaties te vergroten.
Referentie How Company voor EVA Explainer Video Agency - Edwin Vreedeveld

Edwin Vreedeveld

Owner - How Company

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp