Hosted Power – Turbostack

Hosted Power is een managed cloud hosting specialist gevestigd in Gent, België. De Turbostack is een product van Hosted Power welke als grote voordeel heeft volledig configureerbaar te zijn.

De uitdaging van Hosted Power

Hosted Power wilde hun nieuwe product, de Turbostack, graag simpel uitleggen. Het probleem is echter dat het best een ingewikkeld software product is wat niet door iedereen direct begrepen wordt. De vraag van Hosted Power aan EVA Explainer Video Agency was of wij ze konden helpen in begrijpelijke taal de Turbostack software uit te leggen. Daar wilden we graag bij helpen.

Motion Graphics animatievideo Hosted Power - Turbostack 2 - EVA Explainer Video Agency
Motion Graphics animatievideo Hosted Power - Turbostack 3 - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

We hebben gekozen voor een Motion Graphics video in ons zilveren video pakket. Dit omdat de huisstijl belangrijk was om terug te laten komen en ook de Turbostack grafiek moest in de video verwerkt worden. Als eerste zijn we begonnen met het schrijven van het script. Belangrijk hierbij is dat we zijn begonnen met de ‘problemen van de potentiële klanten’ van Turbostack. Zo herkent de potentiële klant zich en blijft hij kijken. Vervolgens wordt Turbostack geïntroduceerd en zo simpel mogelijk uitgelegd hoe het werkt en hoe het kan worden geconfigureerd. Het resultaat? Een explainer video die precies uitlegt wat Turbostack is en waarom voor Turbostack moet worden gekozen.

Dank voor de mooie kwalitatieve oplevering. Snel geschakeld en een knappe verfilming van onze vraag!
Referentie Hosted Power voor EVA Explainer Video Agency - Tim Terreur

Tim Terreur

Partner - Hosted Power

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp