HELD

HELD is een nieuw soort arbodienst. Klanten krijgen allemaal hun eigen HELD toegewezen die als adviseur midden in de organisatie staat. Hierdoor zijn langdurige procedures en lange wachttijden voorgoed verleden tijd.

De uitdaging van HELD

HELD wilde graag hun werkwijze eenvoudig en helder uit kunnen leggen aan de werknemers van haar opdrachtgevers. Dit deden ze vroeger altijd nog met brochures en e-mails, maar merkten dat dit niet altijd even goed werkte.

2D Cartoon animatievideo HELD - EVA Explainer Video Agency
2D Cartoon animatievideo HELD 2 - EVA Explainer Video Agency

De video-oplossing

Een heldere en eenvoudig uitgelegde animatievideo voor de werknemers van de opdrachtgevers van HELD. Met deze video snappen zij direct de werkwijze van HELD en wat ze mogen verwachten. Daarnaast wordt de video veelvuldig gebruikt in het salestraject om de uniekheid van het concept aan te kunnen tonen.

EVA heeft ons zeer proactief, op de gewenste manier gestuurd en geholpen in het realiseren van een pakkende animatie voor (de medewerkers van-) onze opdrachtgevers. Het hele proces heeft ons veel tijd bespaard en dat met een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn ambassadeur van EVA en kunnen Loes, Ramon en team van harte aanbevelen.
Referentie HELD voor EVA Explainer Video Agency - Emile van der Linde

Emile van der Linde

Eigenaar - HELD

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp